Campanie de conştientizare a motocicliştilor în trafic

13 octombrie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

În municipiul Deva va avea loc sâmbătă, 17 oc­tombrie 2020, o campanie de conştientizare a mo­to­cicliştilor în trafic. Scopul acesteia este redu­ce­rea numărului de accidente care se produc între mo­tociclişti şi alte categorii de participanţi la trafic.
Campania are la bază statisticile recente care arată că în România, tot mai mulţi motociclişti devin victime ale accidentelor rutiere.
Evenimentul, la care sunt aşteptaţi în jur de 100 de motociclişti, va debuta la ora 12:00, în Piaţa Cetăţii Deva (parcare telecabină), unde moto­ci­cliştii vor primi din partea organizatorilor pliante cu informaţii referitoare la cauzele comune ale accidentelor rutiere, iar un cadru medical va face o scurtă prezentare a tehnicilor şi măsurilor de prim ajutor care trebuie acordate în cazul unui accident de motocicletă.
După acţiunea din Piaţa Cetăţii va urma o pa­radă a bikerilor pe străzile Devei. Turul motoci­cliş­tilor se va desfăşura pe următorul traseu: Piaţa Cetăţii – Strada Valeriu Branişte – Strada Horea – Bu­levardul Decebal – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul 22 Decembrie – Shopping City Deva, cu respectarea regulilor de circulaţie.
Punctul final al campaniei bikerilor va fi în satul Cristur, unde aceştia vor fi aşteptaţi de gazde cu tradiţionalul gulaş. Acolo va fi amplasat şi un stand cu obiecte de artă realizate manual din diferite piese reciclate. Participanţii la eveniment vor primi cadouri din partea organizatorilor.
Campania anti-accidente este organizată de A.C.S. Kermit Racing Deva în parteneriat cu Pri­măria Municipiului Deva şi Total România. Orga­ni­zatorii vor pune la dispoziţia invitaţilor măşti de protectie şi soluţii dezinfectante. (D.G.)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gandalf spune:

  Pe ei cine îi conștientizează ? Fac manevre tembele în trafic și așa ajung sub roțile șoferilor care nu-i mai pot evita.
  Despre buna lor educație ce să mai vorbim? Ambalează motoarele sub geamurile persoanelor în vârstă, că deh… n-au ce să le facă!
  Li se rupe lor de legi, ei sunt călare pe libertate, le suflă vântu-n plete… bla…bla… bla.
  Nu șoferii trebuie să-i păzească pe ei, ei trebuie să circule mai prudent, dar na… în țara asta au învățat să se victimizeze, exact ca țiganii prinși la furat, nu-s ei de vină ci românii care i-au prins furând, că sunt șovini și fac apartheid !
  Hai sictir!

 2. Marcel spune:

  Bai Gandalf nu toti motociclistii sunt la fel. Sunt destui care circula regulamentar. Daca te uiti la T V o sa vezi ca majoritatea accidentelor in care sunt implicati sunt si motociclisti, sunt produse din vina conducatorilor auto.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De la finele anului nu vor mai circula trenuri de călători pe ruta Ineu-Brad. Se repetă scenariul desfiinţării căii ferate Deva-Brad?

Sorina Popa O veste proastă a sosit pentru brădeni, de fapt pentru toţi locuitorii Ţării Zarandului care făceau naveta pe...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un directoraş din urbea cu cetate este pe făraş, după ce nu a vrut să se...

Tânăra prinsă fără permis, bărbaţii prinşi beţi la volan

O tânăra de 20 de ani, din municipiul Hu­ne­doara, a fost oprită în trafic de poliţiştii din municipiu, iar la...

Închide