Campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice

25 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În perioada 28-29 iunie 2019, în municipiul Deva şi localităţile aparţinătoare se va derula campania de mediu „Protejăm natura împreună“.
Este vorba despre o campanie de conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la Deşeurile de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) desfăşurată de societatea Sistem Local de Colectare – Centru Alba cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva.
Organizatorii vor amplasa puncte provizorii de informare şi colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electronice în mai multe locaţii din oraş, după cum urmează: Zona Hotel Deva – Casa de Pensii; Micro 15 – Zona Lidl; Piaţa Centrală din Deva – Bulevardul Decebal.
Colectarea deşeurilor se va face la aceste puncte specializate, în zilele de vineri, 28 iunie 2019 şi sâmbătă, 29 iunie 2019, între orele 9:00 şi 17:00.
Toţi cetăţenii interesaţi să predea deşeurile care pot fi reciclate sunt aşteptaţi să se alăture acestei campanii de protejare a mediului înconjurător. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alţi sportivi hunedoreni, campioni mondiali la karate

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, organizat în Slovacia, la Bratislava, la care au participat karateka din 49 de ţări,...

Liberala Oana Frânc a demisionat din Consiliul Judeţean

Consiliera PNL Oana Frânc (foto) a demisionat din Consiliul Judeţean Hunedoara. Liberala lucrează de mai multe luni la o casă...

Cupa Shine Dance, un mare succes

Cea de a II-a ediţie a concursului zonal de dans sportiv „Cupa Shine Dance“, care s-a desfăşurat recent la Hunedoara,...

Închide