Cămin pentru vârstnici cu pensii mici la Simeria!

Adriana Năstase

Recent, în oraşul Simeria s-a deschis un cămin de bătrâni care, foarte important, se adresează celor cu venituri mici. Ideea i-a venit lui Bogdan Schulleri (foto), după ce a văzut că mulţi vârstnici nu au bani să se descurce singuri. Iar atunci când mai sunt daţi afară din casele lor de copii, lucrurile sunt extrem de grave.

În aceste condiţii, noul cămin pentru vârstnici de la Simeria, GOLD AGE, situat pe Strada Nicolae Bălcescu nr.10A, vine în sprijinul acestora. ”Avem tarife, spun eu, foarte convenabile. Ele pornesc de la 1.500 de lei pe lună şi pot ajunge până la 2.000 de lei pe lună, în funcţie de afecţiunile celor care se internează aici. Căminul nostru este destinat persoanelor cu posibilităţi materiale scăzute. Asigurăm trei mese principale pe zi şi două mese secundare, fructe şi desert. Avem asistenţă medicală pentru vârstnicii din cămin. Medicul de familie vine de două ori pe săptămână şi de fiecare dată când este nevoie. Este şi o asistentă medicală. Pacienţii beneficiază de kinoterapie, terapia Bowen. Nu este un cămin de cinci stele, dar condiţiile sunt foarte bune. Am deschis mai întâi în municipiul Hunedoara un azil pentru bătrâni. Am văzut că foarte mulţi dintre vârstnici nu-şi permit să plătească sume mari, fiind internaţi aici. De aceea, am decis să mai deschidem un cămin la Simeria. Urmează ca în toate marile oraşe din judeţ să înfiinţăm asemenea centre”, a spus Bogdan Schulleri, managerul Căminului pentru vârstnici GOLD AGE din Simeria. Pentru cei interesaţi, numărul de telefon de la acest cămin este 0753/083333.

2 comentarii la „Cămin pentru vârstnici cu pensii mici la Simeria!

  • 27 noiembrie 2018 la 8:35
    Legătură permanentă

    auzi la bicher oameni cu pensii mai mici,1500-2000 de lei, pai aceste sint pensii f mari, or fi mici pentru fosti securisti.

  • 29 iulie 2019 la 0:16
    Legătură permanentă

    buna, cum puteti sa vb ca aveti asistenta medicala si vine medicul sprcialist de doua ori pe saptamina si saraci batrini sint bolnavi zilnic vine salvarea de doua ori pe saptamina si ia cite un batrin bolnav eu cred ca voi nu aveti suflet va umpleti buzunarile de bani si atit astazi 28/07 2019 a luat salvarea o batrina de 78 de ani si acum e in coma la spitalul din deva si nu se stie daca isi mai revine.acest azil de batrini nu e azil de batrini e cimitir de batrini

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.