Comunitate

Calvarul locatarilor din Blocul ANL din Simeria s-a sfârșit!

Problemele locatarilor din Blocul ANL din orașul Simeria se apropie de rezolvare. După atâta timp, în care cei care au primit o locuință în blocul de pe strada 1 Decembrie, au fost nevoiți să trăiască în condiții insa­lubre, acum apartamentele vor fi reparate.
„Mulțumim deputatului Viorel Sălan pentru interpelarea din Parlamentul României pri­vind problemele grave de construcție la blocul ANL Simeria de pe 1 Decembrie. Lucrările de intervenții la acoperiș au fost remediate, inclusiv prin acoperirea zonelor de terasă, unde se înregistrau cele mai multe probleme. De asemenea, ANL București va acoperi integral costurile pentru renovarea tuturor apartamentelor ce au fost afectate de infiltrările de apă”, a declarat Iulius Bedea, primarul orașului Simeria.
Necazurile celor din blocul ANL din Simeria au început imediat după ce s-au mutat acolo. Apa s-a infiltrate prin pereți, acoperișul ne­fiind construit cum trebuie. De atunci, nimeni nu le-a rezolvat problema. După ce a ajuns primarul orașului, Iulius Bedea a contactat conducerea ANL pentru remedierea situa­țiilor prost făcute de constructorul blocului. Și, a reușit. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura