FlashPolitica si administratie

Caloriferele din Brad sunt tot reci

Carmen Cosman

Nici în această săptămână, locuitorii din Brad nu vor avea căldură în apartamente, din cauză că hotărârea de Guvern care prevede alocarea sumei de un milion de lei de la bugetul de stat pentru pornirea sistemului de termoficare nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial.

„Din păcate, hotărârea de Guvern prin care se aproba alocarea sumei de un milion de lei pentru cumpărarea de păcură nu a fost publicată în Monitorul Oficial, iar în aceste condiţii, nu putem face o rectificare a bugetului local”, a declarat Florin Cazacu, primarul din Brad. Edilul a precizat că suma de un milion de lei ar asigura necesarul de păcură pentru un consum de 10 zile, iar administraţia locală mai are nevoie de 2.500 de tone de păcură, pentru completarea necesarului de combustibil. Aşa că, deşi sunt condiţii pentru începerea producţiei de agent termic, deocamdată, nu există combustibilul necesar.
Din cauză că Bradul nu are căldură, iar fondurile administraţiei publice sunt insuficiente, primarul Florin Cazacu a declanşat, săptămâna trecută, greva foamei şi şase zile a refuzat să mănânce. Acesta a renunţat la protest, după ce prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, a anunţat că Guvernul a aprobat suma de un milion de lei pentru pornirea sistemului centralizat de termoficare din Brad.

One thought on “Caloriferele din Brad sunt tot reci

  • Si…ce mai vrea dl „cazacu-pomana”, acesta sa vina cineva , sa-l tina de mina sau vrea sa taie si panglica de la centrala??? Sa-l cheme pe dl Molot ca ambii-amindoi sut specialisti. Sa puna si ei mina de la mina 2-3 zile pina se publica in monitor, chiar asteapta pomana si ei nu au nici un ban prin buzunare….!!!!
    Chiar asa cetatenii din Romania suntem obligati sa-i incalzim pe cei din Brad pentru ca l-au ales pe „cazacu asta” ???
    Un roman nu s-a gasit in Brad??? Cereti sprijin la Prefectura ca sunt udemeristi care poate va dau caldura mai multa …!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura