Călin Popescu Tăriceanu: Ovidiu Popa are o gândire constructivă

31 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Electorale

Sorina Popa

Ieri, a fost prezent la Deva şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu (foto în centru), preşedintele Senatului României. Acesta a ţinut să-şi arate suportul pentru Ovidiu Ioan Popa (foto în dreapta), candidatul ALDE la funcţia de primar al reşedinţei de judeţ.
„Vizita mea are un scop declarat. Îl susţin pe colegul nostru, Ovidiu Popa, care candidează pentru Primăria Devei. Am parcurs portofoliul său de proiecte. Nu sunt multe, dar sunt realizabile, e adevărat. Mă bucur că avem un limbaj comun, amândoi suntem ingineri constructori. Avem afinităţi şi o gândire comună. Spre deosebire de contracandidaţii săi, care văd totul în stil demolator, Ovidiu Popa are o gândire constructivă. El le vorbeşte oamenilor despre ceea ce vrea să facă. Deva e un oraş dinamic. De aceea, e nevoie de un om care să aibă viziune şi să se bazeze pe proiecte. De multe ori, oamenii care vorbesc puţin sunt oameni de succes. Mă bucur că avem un astfel de candidat şi am convingerea că Ovidiu va avea succes la alegerile din 5 noiembrie. Vreau să transmit cetăţenilor Devei, să aleagă cu raţiune şi aceasta ar însemna votul pentru Ovidiu Popa. Prin cartea lui profesională a demonstrat ce poate face. Un primar, dincolo de relaţia cu cetăţenii, trebuie să şi facă. Am aflat că Deva e un loc de pelerinaj generalizat în această perioadă. E şi normal. Miza este mare. Primăria Deva înseamnă o demonstraţie a forţei fiecărui partid. Este o competiţie dură. Am venit să-i acord sprijinul lui Ovidiu. E bine pentru noi, care suntem fie în Parlament, fie în Guvern, că venim şi aflăm multe lucruri pe care trebuie să le ştim. I-am spus lui Ovidiu, că din poziţia pe care o am, va avea sprijinul meu şi al colegilor pentru materializarea proiectelor pentru Primăria Deva”, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferinţă de presă la Deva.

(Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE, cod unic de indentificare mandatar financiar: 51170002. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident cu răniţi pe DN7

Luni, în jurul orei 14, pe DN7, în dreptul oraşului Simeria s-a înregistrat un nou accident rutier. Un bărbat de...

Înscrieri pentru admiterea la şcolile de agenţi de poliţie

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I. vor organiza un concurs de admitere pentru...

Reproşuri de campanie electorală în şedinţa Consiliului local Deva

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş (foto stânga), a declarat ieri la finalul şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului că sunt...

Închide