Sport

Calificate, indiferent de rezultat

Reprezentativa României este deja ca­lificată în grupele principale ale Campio­na­tului Mondial de handbal feminin, după ce a reușit să treacă de Iran cu 39-11 și de Kazahstan cu 38-17. Selecționerul Adi Vasile spune că rezultatul a reflectat valoarea din teren.

Stabilește câștigătoarea
Grație acestui succes, echipa noastră na­țională și-a asigurat prezența în grupele principale ale turneului final.Pentru „tri­co­lore” urmează însă un meci extrem de greu, as­tăzi, în compania campioanei europene Nor­vegia, care va stabili câștigătoarea Grupei C.
„Prestaţia a fost una corectă cu acest Kazakhstan. Cu Norvegia, targetul este să intrăm în teren şi să dăm tot ce avem mai bun. Norvegia e campioana europeană, este următorul nostru adversar şi obiec­ti­vul nostru este să scoatem toate resursele. Să intrăm în teren şi să fim 100 la sută pregătiţi, să ne concentrăm maxim de la meci la meci”, a declarat Adi Vasile după meciul împotriva Kazahstanului.
Indiferent de rezultatul meciului cu Norvegia, România este deja calificată în gru­pele principale ale Campionatului Mon­dial, unde va juca împotriva celor trei for­mații calificate din Grupa D, din care fac par­te Olanda, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico.
Înaintea ultimei etape din grupele pre­li­minare, România și Norvegia sunt la ega­litate de puncte, 4, și împart prima poziție a Grupei C. Tot marți, dar de la ora 19:00, se vor întâlni Kazahstan și Iran, meci care va decide numele celei de-a treia formații care avansează în grupele principale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura