Actualitate

Călcată cu mașina de un șofer băut

Tot victima accidentului a fost luată la rost de șoferul care o călcase cu roata din față peste laba piciorului. Deși a fost vorba de un accident de circulație cu rănirea unei persoane, iar șoferul avea obligația să anunțe poliția, acesta a plecat acasă.
„O femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în cursul serii, a fost călcată (peste laba piciorului) de roata unui auto­turism. În urma cercetărilor, poliţiştii au sta­bilit că femeia se deplasa pe strada Ca­rierei, din satul Crișcior, un drum îngust cu o singură bandă de circulație (fără trotuare), iar un autoturism a călcat-o cu roata din față peste laba piciorului drept, după care cel aflat la volan a coborât din autoturism și a avut un schimb de replici, după care șo­ferul a plecat de la fața locului, spre domi­ciliu său”, precizează IPJ Hunedoara. Poli­țiș­tii l-au găsit pe șofer de acasă, un bărbat în vârstă de 66 ani, din comuna Crişcior, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,06 mg/l în aerul expirat. Acum este cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului, vătămare corporală și con­du­cere sub influența alcoolului.
Totodată, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism pe strada Horea, din municipiul Deva. În urma veri­ficărilor efectuate, poliţiştii au con­sta­tat că bărbatul nu avea dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice (per­misul acestuia de conducere figura “cu res­tricții-anulat”). Un alt accident rutier soldat cu victime a avut loc la intrarea în orașul Hațeg, unde o femeie de 48 de ani, din co­muna Totești, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma evenimentului ru­tier șoferița a fost rănită ușor. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.