Actualitate

Călătoria hoțului de mașini s-a terminat repede

Tânărul care a furat mașina prie­te­nului din Petroșani, în urmă cu câteva zile, a fost găsit la Bumbești Jiu. El a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Nu au găsit arme
„Ca urmare a activităților investi­gative privind furtul în scop de fo­lo­sință comis în data de 13 septembrie 2023, pe raza municipiului Petroșani, polițiștii din cadrul Biroului de In­ves­tigații Criminale Petroșani și cei ai Ser­vi­ciului Investigații Criminale Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor IPJ Gorj și a jan­darmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, au depistat auto­tu­ris­mul sustras, pe raza localității Bumbești Jiu. În interiorul autoturismului, a fost depistat tânărul de 18 ani, din mu­nicipiul Petroșani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt reclamate. Cu ocazia controlului corporal și a examinării autoturismului, nu au fost identificate arme letale sau netale ori obiecte interzise la deținere. Tânărul a fost con­dus la sediul Poliției municipiului Petroșani pentru audieri, față de a­cesta fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub as­pec­tul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui auto­vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere”, a in­format Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.
Reamintim că Poliția a fost sesizată de un bărbat de 41 de ani, din Petroșani, cum că, în timp ce efectua mici re­parații la autoturismul personal, pe care dorea să îl vândă, a venit în vizită la acesta un prieten în vârstă de 18 ani, din Petroșani, care i-a spus că vrea să „probeze” autoturismul respectiv. Pro­prietarul mașinii a fost de acord, și îm­preună au plecat în oraș, la volan fiind tânărul de 18 ani. Ulterior, cei doi au revenit într-o parcare de pe strada Saturn, din Petroșani, iar persoana vătămată a lăsat autoturismul deschis (neasigurat, cu cheile în contact), și s-a deplasat la domiciliu, pentru a lua un cablu în vederea efectuării unor repa­rații, ulterior constatând faptul că auto­tu­rismul nu se mai afla în parcare (și nici tânărul de 18 ani).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura