Călător cu trenul, anchetat de poliţişti pentru identitate falsă

14 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un clujean de 63 de ani, care s-a folosit de actele altei persoane pentru a beneficia de facilităţi la călătoriile cu trenul, va fi anchetat într-un dosar penal pentru înşelăciune.  

În 13 februarie, poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Huendoara au fost sesizaţi despre faptul că la vagonul de clasa I al unui tren care circula pe relaţia Arad – Cluj – Napoca, un bărbat a prezentat un bilet de călătorie cu reducere 100 la sută, precum şi talonul de beneficiar. În schimb, nu le-a prezentat controlorilor nici un act prin care să facă dovada identităţii sale. „În urma sesizării, poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au stabilit că bărbatul în cauză şi-a atribuit o identitate falsă. Acesta s-a văzut nevoit să îşi declare adevărata identitate şi a recunoscut că talonul de beneficiar în baza căruia a obţinut biletul cu reducere aparţine, de fapt, unui prieten. Pe numele făptuitorului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Cluj Napoca, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune”, a transmis IPJ Hunedoara. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zeci de mii de dosare la Parchetele din judeţ în 2016

Bilanţul activităţii pe anul 2016 al Parchetelor din judeţ arată că procurorii au avut de soluţionat un număr de câteva...

Liderul Sindicatului „Noroc Bun”, Adrian Jurca, declară: „Falimentul CEH înseamnă îmbogăţirea unora”

Liderul Sindicatului „Noroc Bun”, Adrian Jurca (foto), nu se lasă şi vrea să-i dea jos pe cei care conduc în...

Când va funcţiona aripa nouă a spitalului din Deva

Aripa nouă a Spitalului Judeţean din Deva are toate şansele să fie mobilată şi pusă în funcţiune până la sfârşitul...

Închide