Cal confiscat de Poliţia Animalelor

Un cal cu urme grave de violenţă pe corp a fost salvat de reprezentanţii Consiliului Ju­de­ţean (CJ) Hunedoara şi plasat într-un adă­post, deocamdată încercându-se identifi­ca­rea proprietarilor animalului, a informat mier­curi administraţia judeţeană.
Verificările în acest caz au fost efectuate de Poliţia Vulcan, calul fiind predat în custodia unei asociaţii pentru protecţia animalelor.
„Conform OUG nr.175/2020, Consiliul Ju­deţean Hunedoara are obligaţia de a asigura cu caracter continuu şi permanent servicii pu­blice de adăpostire a animalelor ce fac obiect al ordinului de plasare în adăpost. În a­cest context, compartimentul de spe­cia­li­tate din cadrul instituţiei noastre a luat mă­suri urgente şi a reuşit plasarea animalului în custodia Asociaţiei pentru Protecţia Ani­ma­le­lor Măriuţa”, se arată pe pagina de Facebook a CJ Hunedoara.
În luna ianuarie a acestui an, Poliţia Vulcan a emis un alt ordin de plasare a unui animal în adăpost, după ce un cal a fost găsit cu urme de violenţă de corp.
Similar situaţiei de acum, CJ Hunedoara
a reuşit plasarea animalului în grija Aso­ciaţiei pen­tru Protecţia Animalelor “Măriuţa”. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
GIMNASTICĂ. Ce sportivi ne reprezintă la Campionatele Europene

România va avea un lot format din şase spor­tivi, trei la feminin şi trei la masculin, la Campionatele Europene de

Programul Playmarkers a debutat şi în judeţul Hunedoara

LPS Cetate Deva şi Colegiul Naţional Pe­da­gogic “Regina Maria” din judeţul Hune­doara au desfăşurat în această săptămână prima sesiune de

Ce mesaj a transmis Mihai Covaliu pentru participanţii la Jocurile Olimpice

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Spor­tiv Român, Mihai Covaliu (foto), a transmis un mesaj sportivilor, cu 100 de zile înaintea începerii

Închide