Actualitate

Câinii lui Berbeceanu fac furori pe Facebook

Comisarul şef Traian Berbeceanu a dezvăluit publicului una dintre pasiunile lui. Poliţistul a publicat pe contul său de Facebook un set de fotografii în care apare cu doi câini din rasa Ciobănesc German, un mascul şi o femelă. Masculul Uzzy a împlinit doi ani, iar Sara are abia nouă luni.

I-a crescut de când erau mici şi se ocupă personal de dresajul şi antrenamentul lor. Nu sunt singurii patrupezi ai poliţistului, acesta mai are un Ciobănesc Mioritic în curte, care se bucură de aceeaşi atenţie.
De la Traian Berbeceanu am aflat că pasiunea pentru câini o are de când era mic şi că în permanenţă a avut unul sau mai multe exemplare. Pe câinii din rasa Ciobănesc German poliţistul i-a descris ca fiind deştepţi, dar în acelaşi timp docili şi frumoşi.
Fotografiile cu patrupezii lui Berbeceanu au primit mii de aprecieri din partea fanilor poliţistului pe Facebook. (N. Bumbac)

3 comentarii la „Câinii lui Berbeceanu fac furori pe Facebook

  • Asta-i stire ba? Sunteti penibili. Mai lasatine cu papagalul asta cu fata de tigan.

  • Tiganu asta ordinar si jegos a ajuns in presa…chiar nu mai aveti ce scrie si umpleti paginiile cu jigodia asta de joasa speta?Un militian corupt care a favorizat infractorii adevarati?????RUSINE!!!!

  • mie dor cand imi beam cafeaua cu el , cu Perasifon si cu neo si praduiam pe toti . Ce vremuri

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura