Bute crede în steaua sa

Pugilistul Lucian Bute (foto) a declarat înaintea meciului de mâine cu sportivul rus Denis Grachev, că îi asigură pe cei care îl consideră „terminat” că nu este aşa şi că va reveni mai puternic ca niciodată.

De la pământ, din nou, campion
„Am trecut prin momente grele. Am fost la pământ, dar m-am ridicat. Unii pot gândi că sunt terminat, dar pot să îi asigur că Lucian Bute nu este terminat. Voi dovedi asta sâmbătă şi voi reveni mai bun ca niciodată”, a spus Bute, informează journaldequebec.com.
Antrenorul românului, Stéphan Larouche, este de părere că Bute este capabil să redevină campion: „Am încredere deplină în elevul meu şi ceea ce face el cere curaj. A făcut aproape 80 de runde de meci la antrenamente, cu un adversar mare şi foarte puternic fizic (Andrew Gardiner). Grachev va dori să lovească tare şi să îl trimită pe Lucian în infern. Depinde de boxerul meu să se facă respectat”, a explicat Larouche.

Piratul rus
Denis Grachev a declarat că nu va ceda centura NABF la categoria semigrea, pe care o pune în joc mâine. „Înainte de acest meci, mi se spunea Piratul. S-a terminat. Vreau să vă cer ceva: spuneţi-mi «Fiul lui Drago». Este prima dată când îmi apăr centura NABF la categoria semigrea. Nu a fost uşor să o obţin şi nu o voi ceda”, a afirmat Grachev. Pugilistul Lucian Bute va boxa, sâmbătă (duminică dimineaţa la ora 4.00, ora României), la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev. Rusul Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri. Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO, în repriza a cincea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare