Burse de sprijin sportiv pentru Andreea Vraci

23 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Membrii fondatori ai ACS Sport și Anduranța au demarat un nou proiect prin care se încearcă asigurarea unor burse sportive de merit tinerilor sportivi de performanță din municipiul Deva .

Pe data de 5 decembrie membrii asociației vor alerga pe bandă timp de 24 de ore pentru a-i oferi sprijinul financiar sportivei Andreea Vraci (foto), legitimată la secția de lupte libere din cadrul LPS Cetate Deva, suma obținută fiind o bursa care va acoperi cheltuielile de participare și  echipament pentru competițiile programate în anul 2021 la care sportiva va fi prezentă.

Aceasta este o modalitate prin care membrii asociației sportive sus menționate vor să își arate recunoștiința  pentru rezultatele obținute de sportivii deveni și prin care, acum, vor să contribuie activ la  viitoarele succese sportive ale Andreei Vraci. De asemenea  sunt invitați să participe sau să se implice în această acțiune, prin donații, toti cei care apreciază rezultatele obținute  până acum de sportivii deveni.

Suma minimă necesara pentru bursa sportivă  pe care membrii este ACS Sport si Anduranta  vor să o  strângă pentru Andreea Vraci este de 5000 lei,din care 1000 lei ar fi doar echipamentul, iar restul urmând a lua forma unei burse lunare de 500 lei. Dacă suma pe care o vor obtine va fi mai mare, durata de sustinere a sportivei de la clubul devean va fi mai lungă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jucătorii naționalei U 21 așteaptă tragerea la sorți pentru turneul final

Echipa națională de fotbal tineret a României a fost repartizată în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a...

Box. Juniorul Daniel Gîrleanu în lotul național pentru europene

Federația Română de Box  a anunțat componența delegației  cu care țara noastră va participa în perioada 23 noiembrie- 3 decembrie la întrecerile...

Fotbal Liga a IV-a. Coronavisul pune bețe în roate fotbalului județean

Pornită cu greu , după lungi negocieri  între conducererea AJ Fotbal și reprezentanții celor zece cluburi sportive care au echipe înscrise...

Închide