Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 19 octombrie

Magdalena Şerban

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 19 octombrie.

Acţiunea se va desfăşura în această zi pe plan naţional, deci inclusiv în reţeaua teritorială a judeţului Hunedoara, mai exact la agenţiile din Deva, Hunedoara, Orăştie, Petroşani şi Brad, în intervalul orar 9 – 13. Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile.
“Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la ofertele de serviciu şi interacţiunea directă cu agenţii economici. Pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Cu această ocazie, reamintim absolvenţilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă faptul că pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni. Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 19 octombrie 2018 la sediul A.J.O.F.M. Hunedoara, aflat în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2. Informaţii se pot obţine la telefon 0254.216.151, e-mail: [email protected] sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă. Totodată, agenţii economici care doresc să participe trebuie să ştie că se pot adresa nu doar Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ci şi Agenţiei locale/Punctului de lucru în raza cărora au sediul “, a precizat Nicolae Fara (foto), directorul executiv al AJOFM Hunedoara.
Potrivit acestuia, acţiunea poate constitui o bună oportunitate pentru angajatori în procesul selectării persoanelor care corespund cel mai bine cerinţelor proprii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.