Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în 18 octombrie

2 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 18 octombrie, în intervalul orar 9-13.
Acţiunea se va desfăşura la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale, precum şi în întreaga reţea a judeţului Hunedoara şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la posturile disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici. Pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.
„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt. Reamintim absolvenţilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă faptul că pot beneficia de prime de inserţie, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni. Totodată, angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile“, a precizat Nicolae Fara (foto), directorul executiv al AJOFM Hunedoara.
De amintit că agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 18 octombrie 2019 la A.J.O.F.M. Hunedoara, situată în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151, e-mail: [email protected] sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă. Potrivit organizatorilor, acţiunea poate constitui o bună oportunitate pentru angajatori în procesul selectării persoanelor care corespund cel mai bine cerinţelor proprii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 3.10.2019

Se strânge laţul pentru un afacerist din zona purtătorilor de lămpaşe. Individul şi-a făcut de cap cu bâta, ca să...

Testări gratuite pentru depistarea cancerului de sân în judeţ

Caravana „Nu am făcut destul”, care şi-a început turneul în mai multe judeţe din vestul ţării, vine şi în judeţul...

S-a dat startul la înscrieri pentru ajutorul de minimis în apicultură

A fost lansată schema de ajutor de minimis pentru apicultorii afectaţi de fenomenele meteo din acest an, sprijinul fiind plătit...

Închide