Bursa Locurilor de Muncă în judeţ

16 septembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Magdalena Şerban

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM) organizează joi, 20 septembrie, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă.

Acţiunea se va desfăşura în reţeaua teritorială a judeţului, mai exact la agenţiile din Deva, Simeria, Hunedoara, Orăştie, Călan, Haţeg, Petroşani, Lupeni, Vulcan şi Brad, în intervalul orar 9:00 –13:00. „Informăm agenţii economici că pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 20 septembrie 2018, la sediul A.J.O.F.M. Hunedoara, aflat în municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2. Detalii se pot obţine la telefon 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă”, a precizat Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara.
Acesta a mai spus că toţi cei aflaţi în căutarea unui serviciu sunt invitaţi să se prezinte la Bursă, pentru a-şi mări şansele de găsire a unui job.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dinu D spune:

    Vrajeală pesedistă, manager de 2 bani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mii de voluntari s-au mobilizat de Ziua Mondială a Curăţeniei

Peste 4.600 de hunedoreni au participat, ca voluntari, la acţiunile organizate în 15 septembrie de Ziua Curăţeniei Mondiale, desfăşurate la...

Geoparcul Dinozaurilor, reprezentat la Conferinţa Internaţională a Geoparcurilor UNESCO

O delegaţie de 14 persoane reprezentând Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului participă în aceste zile la cea de a opta Conferinţă...

Fotbal Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut la Reşiţa

Cea de a doua echipă din judeţul nostru care evoluează în Liga a treia, CS Hunedoara, a fost învinsă sâmbătă...

Închide