Mii de voluntari s-au mobilizat de Ziua Mondială a Curăţeniei

16 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Peste 4.600 de hunedoreni au participat, ca voluntari, la acţiunile organizate în 15 septembrie de Ziua Curăţeniei Mondiale, desfăşurate la noi în ţară sub sloganul ”Let’s Do It, Romania!”.

Cei mai mulţi voluntari au fost la Deva, unde s-au strâns tone de deşeuri din mai multe zone ale oraşului. ”În judeţul Hunedoara au participat la ziua de curăţenie aproximativ 4.675 de voluntari. Deva a avut cei mai mulţi voluntari, 1.525, care au strâns 28.140 de kilograme de deşeuri”, a transmis Diana Eva Diniş, coordonatorul ”Let`s Do It, Romania!” pe judeţul Hunedoara. Campania de curăţenie a cuprins aproape 30 de localităţi urbane şi rurale din judeţ.
World Cleanup Day (trad. Ziua Curăţeniei Mondiale) a fost marcată în 150 de ţări şi a reunit milioane de voluntari din întreaga lume. Obiectivul campaniei este de a aduna cinci la sută din populaţia Globului în combaterea uneia dintre cele mai alarmante probleme de mediu – deşeurile. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor, reprezentat la Conferinţa Internaţională a Geoparcurilor UNESCO

O delegaţie de 14 persoane reprezentând Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului participă în aceste zile la cea de a opta Conferinţă...

Fotbal Liga a III-a. CS Hunedoara a pierdut la Reşiţa

Cea de a doua echipă din judeţul nostru care evoluează în Liga a treia, CS Hunedoara, a fost învinsă sâmbătă...

Fotbal, Liga a III-a. CNS Cetate Deva, egal acasă cu Unirea Alba Iulia

Partida contând pentru etapa a patra din Liga a III-a dintre CNS Cetate Deva şi Unirea Alba Iulia s-a desfăşurat...

Închide