Bursa de turism de la Ţebea, apreciată de mii de vizitatori

Carmen Cosman

Mii de oameni au vizitat standurile amenajate la cea de a doua ediţie a Bursei de Turism, de la Ţebea. Organizatorii spun că ediţia din acest an este mai reuşită decât cea de anul trecut.

Pentru al doilea an consecutiv, Compania Judeţeană de Turism Hunedoara a organizat, la Ţebea, Bursa de Turism „Hunedoara – natură, cultură, aventură”. Au fost peste 25 de pensiuni, hoteluri sau muzee din judeţul Hunedoara, însă şi reprezentanţii industriei turistice din alte judeţe au vrut să-şi promoveze activitatea. Aşa că, trei standuri au fost repartizate celor din Vâlcea, Caraş Severin şi Maramureş, care şi-au prezentat ofertele şi atracţiile turistice.

 

Coconea, invitat de onoare
Anul acesta, invitat de onoare al Bursei de Turism a fost vicecampionul mondial la zborul cu parapanta, Toma Coconea, care a făcut mai multe zboruri demonstrative şi care, de altfel, a deschis ediţia din acest an a manifestării. “Noi, pe lângă valorile istorice şi culturale, vrem să promovăm şi pe cele umane din judeţ, motiv pentru care îl avem ca invitat special pe Toma Coconea”, a declarat Marin Avrămică (medalion), directorul Companiei Judeţene de Turim Hunedoara. Pentru această ediţie, pe lângă bursă, organizatorii au pregătit şi un festival al filmului turistic, o tombolă cu premii atractive pentru participanţi – premiul cel mare fiind o bicicletă -, dar şi o tiroliană pentru amatorii de adrenalină. Manifestările organizate la Ţebea şi-au propus promovarea tuturor formelor de turism şi au reunit operatori de turism, comercianţi de materiale hoteliere, asociaţii şi organizaţii de profil. “Am făcut câţiva paşi înainte faţă de anul trecut. Personal, sunt mulţumit că am reuşit să realizăm şi ediţia a doua a acestei acţiuni şi că am avut foarte mulţi vizitatori”, a adăugat Avrămică.

One thought on “Bursa de turism de la Ţebea, apreciată de mii de vizitatori

 • 12 septembrie 2011 la 15:29
  Legătură permanentă

  Adevarat !!!
  Chiar ca este o minune cum de „supravietuieste” o asemenea companie de turism!!!- Asa zice domnul acesta Avramica.
  Numai ca minunea aceasta, nu prea se adevereste, pentru ca domniile lor supravietuiesc, sau mai pe limba noastra zis, traiesc din bani publici, adica din banii de la Judeteana de partid a domnului MOLOT.
  Deci cu alte cuvinte, companie de turism bugetar, care face concurenta cu privatii din turism.
  Ramine de vazut pina cind mai supravietuiti ? „Oracolul” ce zice ??

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.