Bursă de pregătire pentru o karateka din Valea Jiului

Sportiva Elena Şamotă, legitimată la clubul de taekwon-do „Pantera Neagră” din Petroşani, a fost aleasă în primii cinci spor­tivi ai Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, la categoria celor care au vârsta de 14 ani.
Cei cinci antrenorii ai Lotului Naţional şi conducerea Federaţiei Române de Taekwon-do ITF au decis să îi acorde o bursă de pre­gătire pentru o perioadă de un an, alături de Lotul Naţional al României, prin care toate cheltuielile necesare cu pregătirea sunt asigurate de către federaţie.
„De o astfel de finanţare mai beneficiază şi sportivul nostru Alexandru Molnar, care este deja component al lotului naţional. Noi mai sperăm că una dintre cele trei burse rămase în joc oferite de către Federaţie să revină tot către clubul nostru, sportivei Anemona Nagy, ca în acest an să i se acorde şansa să participe la pregătirea cu lotul naţional şi să îşi poată confirma valoarea sportivă din punct de vedere fizic, dar şi tehnic. Clubul nostru, în prezent, este unul dintre cele mai importante la nivel de selecţie către Lotul Naţional al României. Sperăm ca de la anul viitor să mai adăugăm pe această listă şi alţi sportivi valoroşi din cadrul clubului nostru”, a declarat antre­norul Ionuţ Lascău.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare