Bunuri ale Primăriei Aninoasa, descoperite de poliţişti în curtea unor localnici

Maximilian Gânju

În baza unor informaţii, poliţiştii din Aninoasa au efectuat două percheziţii pe raza localităţii şi au descoperit la mai mulţi suspecţi o parte însemnată de materiale de construcţii, mobilier stradal şi care utila locurile de joacă, precum şi alte bunuri, toate aparţinând Primăriei Oraşului Aninoasa.
Şeful Poliţiei, comisarul Nicolae Airinei, spune că este doar începutul unei acţiuni de mare amploare şi, pentru că dosarul este în lucru, nu pot fi date publicităţii mai multe date. „Este o cauză penală şi s-au obţinut două autorizaţii de percheziţie, iar în urma acţiunii au fost descoperite mai multe bunuri ce aparţin primăriei. Acestea au fost sustrase din diferite locaţii aparţinând administraţiei locale, iar prejudiciul încă nu a fost stabilit. Este posibil să fie şi alte acţiuni, mandatele au o valabilitate de şapte zile”, a precizat comisarul Airinei.
Pentru că primarul localităţii este în concediu, bunurile descoperite de poliţişti încă n-au fost estimate la o valoare, însă acest lucru urmează să se facă. Concomitent este derulat şi un inventar la Primăria Aninoasa, pentru a se stabili ce alte bunuri care aparţin domeniului public lipsesc. „Avem un cerc de suspecţi în cauză dar amănunte vom putea oferi după finalizarea cercetării”, mai precizează şeful Poliţiei Aninoasa. Până acum sunt două persoane din Aninoasa cercetate în această cauză, iar poliţiştii au recuperat din curtea lor 42 plăci din beton pentru gard, 7 stâlpi metalici, aproximativ 800 bucăţi de cărămidă şamotă, un tobogan din plastic, o bancă din lemn şi o masă de tenis.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare