Bunicuţele de la Căminul „Casa Divină” au avut parte de o surpriză mare

8 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Ieri, doamnele de la Căminul pentru per­soane vârstnice „Casa Divină” din Cristur au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Zilei de 8 Martie, viceprimarii Devei, Ferdinand Pogo­csan şi Gabriel Ilieş le-au oferit doamnelor flori. Însă, cei doi viceprimari au avut şi ei, la rândul lor, parte de o surpriză. Doamnele de la „Casa Divină” le-au dăruit obiecte lucrate de ele manual, le-au cântat mai multe melodii şi, i-au răsplătit pe cei doi oficiali cu zâmbete şi iubire.
Bunicuţele sunt bine îngrijite, curate, mâncarea este foarte gustoasă. Personalul de la „Casa Divină” se ocupă foarte bine de toţi cei internaţi aici. Sunt 12 persoane în vârstă deocamdată. Imobilul este generos, iar oamenii au şi o curte unde pot să iasă să se plimbe în aer liber. Una peste alta, toată lumea este ca într-o familie mare şi fericită. Fiecare ne dorim ca părinţii, bunicii noştri să fie trataţi cu respect. Asta se întâmplă la Căminul „Casa Divină” din Cristur.
„Ne bucurăm că cei doi viceprimari au onorat invitaţia noastră. Că au putut să vadă că această Asociaţie îşi desfăşoară acti­vi­tatea cu umanitate. Avem grijă de persoanele vârstnice de aici, avem grijă de sănătatea lor, de alimentaţia lor. Condiţiile sunt foarte bune şi se simt bine aici, ca într-o mare familie”, spune avocatul Cosmin Roncioiu, preşe­din­tele Asociaţiei Casa Divină.
„De 8 Martie, am acceptat invitaţia să ve­dem acest cămin pentru oameni în vârstă, de la Cris­tur. Le-am oferit femeilor de aici câte o floare. Am aflat că ele fac lucruri frumoase şi că vor să or­ganizeze o excursie la mănăstirea Prislop. Felicit pe cei care au descis acest cămin de bă­trâni”, a afirmat viceprimarul Devei Ferdinand Pogocsan.
La rândul său, viceprimarul Gabriel Ilieş a fost încântat de ce a găsit aici şi, mai ales, de buna dispoziţie a doamnelor de la „Casa Divină”.
„Am venit la Căminul de bătrâni cu ocazia Zilei de 8 Martie. Am găsit aici nişte bunicuţe foar­te fericite”, a spus Gabriel Ilieş, vice­pri­mar al mu­ni­ci­piului reşedinţă de judeţ, de care aparţine localitatea Cristur.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Film amuzant cu un urs din Parcul Naţional Retezat, surprins de camerele video la… scărpinat

Un simpatic urs care a ieşit din hibernare a fost surprins de camerele video ale Romsilva într-o pădure din Parcul...

Doi elevi de la Liceul „Sigismund Toduţă”, premiaţi la Festivalul-concurs ARTFest

Recent a avut loc Ediţia I-online a Fes­ti­valului-concurs ARTFest, organizat de Clubul de Muzică “Artist” din Ploieşti. Având în ve­dere...

Mărtineşti: debut de primăvară, cu speranţe bugetare

Magdalena Şerban Echilibrul bugetar al administraţiilor pu­blice se anunţă unul fragil, ţinând cont de frâna bruscă pusă de unele domenii...

Închide