A fugit din spital

Bărbatul a plecat din spital fără a primi permisiunea medicilor. S-a dus pe jos acasă, din Simeria şi până în Peştişul Mare, unde a şi fost găsit de poliţişti.
Medicii au precizat faptul că la data de 06.03.2021, în jurul orei 15:00, pacientul a devenit agitat, a refuzat medicaţia şi a solicitat externarea pe propria răspundere. În timpul întocmirii biletului de externare, pacientul, în vârstă de 82 de ani, a părăsit spitalul fără aviz medical. În urma verifi­cărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul se află la domiciliul său, din comuna Pestişul Mare unde a declarat că a ajuns mergând pe jos şi se află sub observaţia medicului de familie, aspect despre care au fost in­for­maţi reprezentanţii D.S.P. Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au mai prins şi un adolescent în vârstă de 17 ani, din Orăştie, care ieşise la plimbare pe străzile municipiului, deşi ar fi trebuit să fie în carantină. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform Legea 55/2020. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.