A fugit din spital

Bărbatul a plecat din spital fără a primi permisiunea medicilor. S-a dus pe jos acasă, din Simeria şi până în Peştişul Mare, unde a şi fost găsit de poliţişti.
Medicii au precizat faptul că la data de 06.03.2021, în jurul orei 15:00, pacientul a devenit agitat, a refuzat medicaţia şi a solicitat externarea pe propria răspundere. În timpul întocmirii biletului de externare, pacientul, în vârstă de 82 de ani, a părăsit spitalul fără aviz medical. În urma verifi­cărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul se află la domiciliul său, din comuna Pestişul Mare unde a declarat că a ajuns mergând pe jos şi se află sub observaţia medicului de familie, aspect despre care au fost in­for­maţi reprezentanţii D.S.P. Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au mai prins şi un adolescent în vârstă de 17 ani, din Orăştie, care ieşise la plimbare pe străzile municipiului, deşi ar fi trebuit să fie în carantină. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform Legea 55/2020. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bunicuţele de la Căminul „Casa Divină” au avut parte de o surpriză mare

Sorina Popa Ieri, doamnele de la Căminul pentru per­soane vârstnice „Casa Divină” din Cristur au avut parte de o surpriză.

Film amuzant cu un urs din Parcul Naţional Retezat, surprins de camerele video la… scărpinat

Un simpatic urs care a ieşit din hibernare a fost surprins de camerele video ale Romsilva într-o pădure din Parcul

Doi elevi de la Liceul „Sigismund Toduţă”, premiaţi la Festivalul-concurs ARTFest

Recent a avut loc Ediţia I-online a Fes­ti­valului-concurs ARTFest, organizat de Clubul de Muzică “Artist” din Ploieşti. Având în ve­dere

Închide