4 comentarii la „Bulina neagră

 • Nu a fost politizare ci un strigat de disperare. Cu totii am vazut ca puterea portocalie a impartit bani fiefurilor PDL-iste, UDMR-iste si UNPR-iste. Daca ceea ce a facut Buhaiescu se numeste politizare, ce putem spune despre cuplul Ridzi in noiembrie 2008 cand isi faceau campanie electorala afirmand ca si guvernele Boc: „o sa…”, „vom face…”, etc., in timp ce 14 familii isi plangeau mortii?
  De aceea, eu nu sunt de acord cu aceasta categorisire si nici cu bulina acordata lui Buhaiescu. Cand a gresit l-am criticat si l-am criticat dur dar, acuma, nu a fost politizare ci disperare. Daca veti intelege acest lucru, eu sper ca veti schimba aceasta categorisire.
  Cu stima, Valter Cojman

 • Cojman Valter care se balbaia printre falcile mari la TV ca un copil de gradinita.

 • Pentru cel care semneaza cu “Ortacii”si alte peste 40 de nickname-uri: poate m-am balbait dar nu sunt las ca tine. Recunosc: am trac in fata camerelor de filmat, in fata unei sali pline cu oameni sau in fata unei multimi si ma fastacesc in fata unei femei frumoase care ma priveste tinta. Bun… si care este problema? Nu sunt un orator, pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am aparut la TV, am o lucrare dentara cu care, inca, nu sunt obisnuit si, deci, cred ca este ceva normal sa te poticnesti din cand in cand. Eu sunt om de actiune si nu de tinut discursuri. Cine stie? Poate in viitorul apropiat ma voi putea obisnui si eu cu astfel de situatii. In schimb e bine ca nu ma pierd in fata sefilor si a autoritatilor, putand discuta fara trac. Dar tu, ce executi in afara de a ma ataca pe mine, de a jigni oamenii si de a aduce ode lui MIR si PDL-ului? Nu ai pic de demnitate, nu ai caracter, se vede de la o posta ca esti lingau si las, te folosesti de peste 40 de nickname-uri ceea ce demonstreaza ca nu ai nici simtul raspunderii. Deci, intr-o propozitie: ESTI UN NEMERNIC CU TOATE CALITATILE NEGATIVE EXISTENTE.
  Propun redactiei ca, in cazul in care se fac comentarii sub mai multe nume de pe acelasi IP, IP-ul respectiv sa fie banat o zi si sa primeasca avertisment. Daca recidiveaza sa fie banat o luna si, daca si dupa asta recidiveaza, sa fie banat permanent.

  NOROC BUN, MULTĂ SĂNĂTATE, FERICIRE, BUNĂSTARE, DEMNITATE ŞI CURAJ TUTUROR, MAI PUŢIN HOŢILOR, LAŞILOR, LINGĂILOR, LICHELELOR, LENEŞILOR, CORUPŢILOR ŞI DICTATORILOR!
  REVOLTĂ-TE ! IAR SI IAR ŞI IAR PÂNĂ CE MIEII VOR DEVENI LEI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura