4 comentarii la „Bulina neagră

  • Si nu are dreptate? Nu faci nimic ca sa-l ajuti dar, vrei sa te impaunezi pe spinarea lui. Sa nu-l uitam pe Costel Busuioc caruia nimeni din Romania nu i-a dat vreo sansa dar, dupa ce spaniolii l-au facut sa straluceasca, ce se mai inghesuiau ai nostrii sa apara in fata cu el. Acea tanara tenismena care a fost INVITATA la turneul din Australia si nimeni nu a facut ceva ca sa o ajute sa ajunga acolo ( noroc cu o fundatie, pe care nu o mentionez )si care, probabil, in curand va aduce rezultate si multi vor incerca sa se impauneze cu ele, ulterior. Si sunt sute sau mii de astfel de exemple. Felicitari domnule Dumitru Velea pentru verticalitate

  • FELICITARI PENTRU RESPECTUL CARE DAI DOVADA DE SOCIETATE,ESTI UN OM CU CARACTER SI PENTRU ASTA TREBUIE SA FI MANDRU SI APRECIAT.CU CURAJ SPRE DREPTATEA COSMICA TOT INAINTE.

  • Nu numai ca „nu a fost ajutat financiar”,esenta e ca la momentul (momentele) respectiv a fost ostentativ ignorat.Important e ca mai sint oameni printre noi,care au puterea sa renunte la ” zurgalaii” cu care se impodobesc falsele valori.Un astfel de OM ramine Dumitru Velea.Pentru noi oricum e o onoare fiindu-ne concetatean.Nu e nevoie de aprobarea Consiliului Local.

  • Aveti toata consideratia mea, domnule Velea, daca asta conteaza…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura