4 comentarii la „Bulina neagra

 • Pai daca Neamtu si Resmerita au dat-o jos de la conducerea SML, dupa care si-au batut joc de spital iar, Neamtu, in loc sa-si faca treaba de manager, ii facea cabinet lui fiusu, si eu as fi facut la fel, ca sa vada cum este atunci cand arunci cu noroi in cineva competent si nu lasi loc de „buna ziua”.
  Felicitari d-na Dr. Mariana Mateescu!

 • Era sa uit:
  Nu d-na Dr. Mariana Mateescu trebuia sa le dea seringi ci Resmerita si cu Neamtu. Trebuiau sa mearga la farmacie si sa le cumpere din banii lor, pe care nu-i merita.

 • Eu cred ca, un manager de spital mu are rolul de a da sau nu seringi,pentru acest lucru exista aprovizionare,magazie.Ca urmare, cred ca,articolul este putin tendentios.Daca se cereau aceste seringi de la aprovizionare, sigur ca se eliberau.In ziua de 31 dec, cand toata lumea are probleme, se elibereaza produse pentru 2 -3 zile, exista o persoana care poate spune ca a cerut personal saeringi de la aprovizionare, sau de la magazie, si a fost refuzat?
  Managerul ….nu elibereaza seringi..chiar daca s au facut restructurari…nu putem crede a are sarcina sa elibereze produse din magazie.
  In loc sa i multumim pentru activitate, improscam cu noroi?
  Nu este bine, fiecare om are meritul sau, si pentru dr,Mateescu, ” Jos palaria”

 • Poate era buna o bulina neagra pt. Managerul Spitalului Lupeni, ca nu a fost in stare sa gestioneze corect aprovizionarea cu seringi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura