Bulina neagra

5 ianuarie 2011 | 4 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

 Dr. Mariana Mateescu, director Spitalul Vulcan

Pentru că a refuzat să îşi ajute foştii colegi, de la Spitalul din Lupeni, când aceştia i-au cerut împrumut câteva seringi.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valter Cojman spune:

  Pai daca Neamtu si Resmerita au dat-o jos de la conducerea SML, dupa care si-au batut joc de spital iar, Neamtu, in loc sa-si faca treaba de manager, ii facea cabinet lui fiusu, si eu as fi facut la fel, ca sa vada cum este atunci cand arunci cu noroi in cineva competent si nu lasi loc de “buna ziua”.
  Felicitari d-na Dr. Mariana Mateescu!

 2. Valter Cojman spune:

  Era sa uit:
  Nu d-na Dr. Mariana Mateescu trebuia sa le dea seringi ci Resmerita si cu Neamtu. Trebuiau sa mearga la farmacie si sa le cumpere din banii lor, pe care nu-i merita.

 3. bakk kati spune:

  Eu cred ca, un manager de spital mu are rolul de a da sau nu seringi,pentru acest lucru exista aprovizionare,magazie.Ca urmare, cred ca,articolul este putin tendentios.Daca se cereau aceste seringi de la aprovizionare, sigur ca se eliberau.In ziua de 31 dec, cand toata lumea are probleme, se elibereaza produse pentru 2 -3 zile, exista o persoana care poate spune ca a cerut personal saeringi de la aprovizionare, sau de la magazie, si a fost refuzat?
  Managerul ….nu elibereaza seringi..chiar daca s au facut restructurari…nu putem crede a are sarcina sa elibereze produse din magazie.
  In loc sa i multumim pentru activitate, improscam cu noroi?
  Nu este bine, fiecare om are meritul sau, si pentru dr,Mateescu, ” Jos palaria”

 4. Eu spune:

  Poate era buna o bulina neagra pt. Managerul Spitalului Lupeni, ca nu a fost in stare sa gestioneze corect aprovizionarea cu seringi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina alba

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că, în ciuda bugetului insuficient şi a crizei financiare, a  reuşit totuşi să-i bucure...

Gura lumii

Toţi cei care au un minimum de experienţă de viaţă ştiu că de regulă, între ceea ce „zboară” în ofertele...

Brãdenii au petrecut împreunã noaptea dintre ani

Trecerea în anul 2011 a fost, după cum o dovedeşte tradiţia ultimilor şapte ani, un bun prilej pentru locuitorii municipiului...

Închide