A scăzut numărul şomerilor în judeţ

5 ianuarie 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

În judeţul Hunedoara, rata şomajului la finele anului trecut a fost mai mică cu 0,18 la sută, comparativ cu luna noiembrie, iar faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009, rata şomajului este mai scăzută cu 2,5 procente.
Conform datelor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara, la finele lunii decembrie 2010, numărul total al şomerilor din judeţ era de 16.462, din care 11.336 şomeri indemnizaţi şi 5.126 şomeri neindemnizaţi. Reprezentanţii AJOFM Hunedoara arată că numai în luna decembrie în evidenţele Agenţiei au intrat 2.331 de noi şomeri, în timp ce doar 863 de persoane au reuşit să se angajeze.
Deşi cei mai mulţi şomeri sunt în Deva, respectiv 2.416 persoane, cea mai ridicată rată a şomajului se înregistrează în  Haţeg, unde la 11.000 de locuitori sunt 1.600 de şomeri. (C. Cosman)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RUPA VILI spune:

    O MARE RUSINE,NOI CARE NU MAI AVEM SOMAJ,SI NIMIC ALTCEVA UNDE NE INCADRAM,SAU NOI NU MAI FACEM PARTE DIN SOCIETATE,ASTA ESTE VINA CONSILIERILOR DIN PRIMARII CA NU UMBLA PE SECTOARE SA VADA CUM MANANCA OAMENII DIN GUNOAIE.O RUSINE.

  2. Eu spune:

    Adica au ramas pe drumuri inca 0,18% din someri…
    Stati bine in statistici. Ultimul targ de job-uri l-ati anulat din lipsa de locuri de munca.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagra

 Dr. Mariana Mateescu, director Spitalul Vulcan Pentru că a refuzat să îşi ajute foştii colegi, de la Spitalul din Lupeni, când aceştia i-au...

Bulina alba

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că, în ciuda bugetului insuficient şi a crizei financiare, a  reuşit totuşi să-i bucure...

Gura lumii

Toţi cei care au un minimum de experienţă de viaţă ştiu că de regulă, între ceea ce „zboară” în ofertele...

Închide