Actualitate

A scăzut numărul şomerilor în judeţ

În judeţul Hunedoara, rata şomajului la finele anului trecut a fost mai mică cu 0,18 la sută, comparativ cu luna noiembrie, iar faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009, rata şomajului este mai scăzută cu 2,5 procente.
Conform datelor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara, la finele lunii decembrie 2010, numărul total al şomerilor din judeţ era de 16.462, din care 11.336 şomeri indemnizaţi şi 5.126 şomeri neindemnizaţi. Reprezentanţii AJOFM Hunedoara arată că numai în luna decembrie în evidenţele Agenţiei au intrat 2.331 de noi şomeri, în timp ce doar 863 de persoane au reuşit să se angajeze.
Deşi cei mai mulţi şomeri sunt în Deva, respectiv 2.416 persoane, cea mai ridicată rată a şomajului se înregistrează în  Haţeg, unde la 11.000 de locuitori sunt 1.600 de şomeri. (C. Cosman)

2 comentarii la „A scăzut numărul şomerilor în judeţ

  • O MARE RUSINE,NOI CARE NU MAI AVEM SOMAJ,SI NIMIC ALTCEVA UNDE NE INCADRAM,SAU NOI NU MAI FACEM PARTE DIN SOCIETATE,ASTA ESTE VINA CONSILIERILOR DIN PRIMARII CA NU UMBLA PE SECTOARE SA VADA CUM MANANCA OAMENII DIN GUNOAIE.O RUSINE.

  • Adica au ramas pe drumuri inca 0,18% din someri…
    Stati bine in statistici. Ultimul targ de job-uri l-ati anulat din lipsa de locuri de munca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura