Bulina neagra

25 august 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Liviu Andrieş, fost antrenor la echipa de handbal Cetate Deva

Pentru că, după ce a antrenat echipa la finele campionatului trecut şi în pregătirile pentru noul sezon, a decis să o părăsească, pe motiv că nu poate îndeplini obiectivele de performanţă cerute de finanţator.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Munteanu Octavian spune:

    Ziaristi de 2 lei.Omului astuia trebuia sa-i dati bulina alba pentru demnitatea de a pleca de la papagalul ala de patron care nu da nici un leu si vrea sa castige campionatul. Se vede ca sunteti platiti de el cu reclame, altfel ati scrie adevarul.Am urmarit evolutia evenimentelor de cand i-ati mai dat o bulina neagra acestui antrenor, tot asa fara nicio justificare, cica n-a propus nu-stiu ce jucatoare patronului. Dupa care ati facut un articol omagiu patronului, ca aduce el jucatoare numai una si una. Acuma dupa ce s-a dovedit ca este un papagal si ca nu are echipa, v-ati gasit voi sa-l gasiti vinovat tot pe bietul antrenor. V-as dori sa fiti niste ziaristi care sa nu aveti cu ce va scrie articolele( ustensile de scris) dar ele sa trebuiasca totusi sa apara in fiecare zi, iar cineva sa va dea bulina neagra ca apar tarziu articolele!Sa va fie rusine!

  2. anti-Marinut spune:

    Marinut esti un ziarist de 1 leu jumate.Sa ti-o dau la bot tie si la intreaga ta familie.Nici nu ai habar de ce se intampla in sport iar tu acuzi pe unul si pe altul dupa ce aude urechea ta aia ciuta.Sa te treci si pe tine la BULINA NEAGRA,infectule!Jigodia naibii de parazit!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina alba

Thomas Gerlach, consulul general al Germaniei la Sibiu Pentru că este interesat şi face demersuri pentru aducerea de investitori germani...

Ciupercarii din Vale „atacă” Retezatul

În fiecare zi, în zona Groapa Seacă, din Valea Jiului, sunt cantonaţi zeci de oameni, care se ocupă cu colectarea...

Obiectiv surpriză la Minerul Lupeni

Antrenorul Ionel Augustin (foto) a exlus din calculele echipei Minerul Lupeni, pe care o pregăteşte din această vară, evitarea retrogradării...

Închide