Imbulinatii zilei

Bulina neagră


Dan Bobouţanu, consilier local PSD Hunedoara

Pentru că bolnavii cu insuficienţă renală din municipiul Hunedoara vor trebui să îşi rezolve problemele medicale la secţia de dializă din Deva, deoarece o parte din aleşii locali (PSD+PC) a blocat înfiinţarea unei secţii private de dializă în Hunedoara. Proiectului i-a lipsit un singur vot ca să treacă.

6 comentarii la „Bulina neagră

  • Acest om e un dobitoc! De asemenea, Mihai Leu si Tatiana Vasilescu, precum si pedelistii Ana Chis – DOCTOR -, Nicolae Balosin, Gigi Munteanu si Tudorel Culcea nu au fost de acord cu acest proiect.

  • Daca e privata ce treaba are consiliul local?
    Sau e privata si trebuia o sponsorizare din banii publici?
    Din banii publici se finanteaza o sectie, asa ca ar trebuii inchisa si bolnavii sa nu beneficieze gratuit si sa plateasca? Nu-i asa Razvi-Vasile? Sunte-ti suparati ca nu v-a mers aranjamentul?

  • Vand borduri CHINA la pret de criza- 100 lei/ buc. Inchei contracte pina in 2012. Plata in avans.Au avut mare succes in capitala. Aviz Razvi…

  • Hoti nerusinati!!! Leu nu a mai putut suge bani de la raliu de la noi din judet si il face la Arad. Jeg ordinar!!!

  • Ma uluieste prostia domnului Stefan! Pe langa faptul ca e semianalfabet, e si prost facut gramada. Spitalul de la Hunedoara a intrat in administrarea Consiliului Local. Fara acordul alesilor nu se poate inchiria spatiul. Stiti ce inseamna „aranjamentele”? Bolnavii de la Hunedoara merg la Deva, unde exista tot un centru PRIVAT. In judet a ramas doau un singur medic nefrolog care deserveste urgentele, in rest, la Deva si Petrosani functioneaza centre private, care au adus aparatura si platesc medicii. Bolnavii NU achita nimic! Daca prostia ar durea… cu siguranta domnii Boboutanu, Leu, Balosin, Culcea, Munteanu si „doamnele” Chis si Vasilescu s-ar tavali in chinuri. E valabil si entru Stefan!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura