8 comentarii la „Bulina neagră 24.02.2012

  • Faur Irinel a ajuns mamager la Aqualand sustinut de PNL in urma urmatorului troc ,a preluat societatea deputatului Bogdan Tampau ,care are datorii de zeci de miliarde ,i sa promis ca in momentul cand USL vine la putere i se vor trece la buget datorile ,adica vor fi platite de noi care platim taxe si impozite, i sa spus sa ia societatea prin care deputatul a dat tepe unor primari liberale din judet ,prin proiecte neeligibile ,primarile au dat bani pe proiecte nu au obtinut finantare pentru ca proiectele erau prost facute bani au intrat in buzunarele deputatului Bogdan Tampau ,a consilierului judetean Tiberiu Balint si a presedintelui CJH Mircea Molot,dupa care societatea a fost preluata cu datori de pionul de sacrificiu Faur Irinel,care nu poseda pe numele sau propietati sau bunuri care ar putea fi puse sub sechestru de fisc .

  • Acei tineri au recunoscut ca au fost pusi sa furepentru a aduce o pata negativa actualei conduceri

  • De cand s-a schimbat administratorul e mai multa curatenie si au inceput sa se organizeze tot mai multe evenimennte. Bravo.

  • toti idiotii dau buline negre. ce este mai rau cam dau buline negre datorita faptului ca presa este cumparata. nu a gresit cu nimic domnul faur.

  • AI DREPTATE PUTERNICULE PRESA ESTE CUMPARATA DE MOLOT ,EL ARE ZIARUL HUNEDOREANULUI ,HD -TV ,IAR PETRE MARGINEAN SI ADRIAN CALIMENTE ANTENA 1 DEVA. DAR NOI POPORUL VOTAM CU PARTIDUL POPORULUI, NU CU CIOCOII USL.

  • Hopa! Costa a invatat sa foloseasca calculatorul! Ne uimesti din ce in ce mai mult, Cosmine. Poate cand o sa ajungi in al cincilea sau al saselea partid o sa inveti ce inseamna si moralitatea.

  • Invidia naste monstri, asta e problema. Irinel stie sa puna lucrurile la punct, o sa vedeti!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura