Bulina neagră, 2.03.2015

1 martie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

02-Ilie-Paducel-primar-petrila-1 Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila

Pentru că a fost audiat într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu în cazul păşunilor licitate anul trecut la Petrila, licitaţii care au fost mărul discordiei între localnici şi edil.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gerula spune:

    In loc sa fie audiat pentru hidrocentrala la care a dat autorizatie de construire in sit Natura 2000, cand nu avea niciun acord de mediu, si pe care a aparat-o in stil interlop, este audiat pentru chestii mai putin grave. La Petrila toate sunt pe dos. Macaronarul cu hidrocentrala nu este nici macar amendat de garda de mediu pentru ca a distrus rezervatia si situl Natura 2000, dar este amendat de inspectia muncii. Eolienele ilegale, propuse mult prea aproape de coloniile de lilieci, din Sureanu, nu sunt oprite de autoritatile de mediu, ci de arheologi.

  2. Greuceanu spune:

    Atata vreme cat monumente de coruptie precum Paducel si Georgeta Barabas de la APM HD sunt in libertate este clar ca toata gama de arestari din ultima vreme este doar de ochii lumii. Se cauta numele cele mai sonore, nu se cauta sa se faca cu adevarat curatenie in administratia romaneasca.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 2.03.2015

Mihai Leu, fost campion mondial la box profesionist Pentru că a fost recompensat de societatea civilă hunedoreană cu un premiu...

Gura lumii, 2.03.2015

 Întâmplare de pomină într-o regiune cenuşie a judeţului, acolo unde un muritor de rând s-a trezit tratat ca un rege....

Aplicaţia săptămânii: Printer Pro

Dacă deţineţi un telefon sau o tabletă produsă de compania Apple şi doriţi să tipăriţi documente, mesaje email sau pagini...

Închide