5 comentarii la „Bulina neagră, 2.02.2012

 • 2 februarie 2012 la 5:32
  Legătură permanentă

  ASEARA ( 01.02.2012), LATRAII PLATITI CU ZIUA DE CATRE PERIMARUL PENAL CAZACU FLORIN, STRIGAU CU FATA CATRE PRIMARIE:” IESI AFARA,JAVRA ORDINARA!”.
  PERFECT VALABIL AVAND IN VEDERE FAPTUL CA EL A CONDAMNAT BRADENII SA INGHETE DE FRIG IN LOCUINTE,DESI A PRIMIT DE LA CIRACUL SAU PENAL-MOLOT DIN VISTERIA CONSILIULUI JUDETEAN MAI MULTI BANI DECAT AU PRIMIT DEVA SI ORASTIE, UNDE PRIMARII SUNT DE ALTE COLORATURA SAU ADVERSARI PERSONALI AI MOLOTULUI.

 • 2 februarie 2012 la 7:09
  Legătură permanentă

  pt faptul ca se alatura protestelor, cazacu merita bulina alba.
  si tot alba e bulina pe care o merita orice om din tara asta care prosteaza !!!

 • 2 februarie 2012 la 9:52
  Legătură permanentă

  Florin Cazacu este un NUL, un zero barat din pdv politic. Ca om a lasat alte mii de oamenii, copii si batrani sa inghete in case pt ca-i place politica si sueta. Rusine basculatorule politic. Hotataraste-te cu cine esti: cu PSD, cu UNPR, cu Geoana, cu PPDD.

 • 2 februarie 2012 la 13:01
  Legătură permanentă

  nu stiu bradeni de ce se cramponeaza atita de incalzirea asta in sistem centralizat.cind exista atitea optiuni pe curent mult mai ieftine (centrale pe curent sau panouri radiante ) va spun ca e mai putin costisitor decit o centrala pe gaz.

 • 2 februarie 2012 la 13:05
  Legătură permanentă

  in rest sint de acord ca primarul vostru e un gunoi,dar nu-l mai votati si scapati de el .numai ca Bradul are o problema decind lumea,votati primar de la psd chiar daca candideaza o oaie sau un bou,asa ca……

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.