Imbulinatii zilei

Bulina neagră, 2.02.2012

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad

Pentru că locuitorii din Brad îl acuză că, în loc să se ocupe de problemele oraşului, de-o vreme încoace, el se ocupă mai mult de mobilizarea oamenilor la proteste în faţa primăriei, mergând chiar şi la Bucureşti, în fruntea unui grup de protestatari.

5 comentarii la „Bulina neagră, 2.02.2012

  • ASEARA ( 01.02.2012), LATRAII PLATITI CU ZIUA DE CATRE PERIMARUL PENAL CAZACU FLORIN, STRIGAU CU FATA CATRE PRIMARIE:” IESI AFARA,JAVRA ORDINARA!”.
    PERFECT VALABIL AVAND IN VEDERE FAPTUL CA EL A CONDAMNAT BRADENII SA INGHETE DE FRIG IN LOCUINTE,DESI A PRIMIT DE LA CIRACUL SAU PENAL-MOLOT DIN VISTERIA CONSILIULUI JUDETEAN MAI MULTI BANI DECAT AU PRIMIT DEVA SI ORASTIE, UNDE PRIMARII SUNT DE ALTE COLORATURA SAU ADVERSARI PERSONALI AI MOLOTULUI.

  • pt faptul ca se alatura protestelor, cazacu merita bulina alba.
    si tot alba e bulina pe care o merita orice om din tara asta care prosteaza !!!

  • Florin Cazacu este un NUL, un zero barat din pdv politic. Ca om a lasat alte mii de oamenii, copii si batrani sa inghete in case pt ca-i place politica si sueta. Rusine basculatorule politic. Hotataraste-te cu cine esti: cu PSD, cu UNPR, cu Geoana, cu PPDD.

  • nu stiu bradeni de ce se cramponeaza atita de incalzirea asta in sistem centralizat.cind exista atitea optiuni pe curent mult mai ieftine (centrale pe curent sau panouri radiante ) va spun ca e mai putin costisitor decit o centrala pe gaz.

  • in rest sint de acord ca primarul vostru e un gunoi,dar nu-l mai votati si scapati de el .numai ca Bradul are o problema decind lumea,votati primar de la psd chiar daca candideaza o oaie sau un bou,asa ca……

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura