www.mesagerulhunedorean.ro

4 comentarii la „Bulina albă, 5.10.2015

 • 5 octombrie 2015 la 8:52
  Permalink

  FIRTAC!!!!PIRTAC!!!!…despre ce le-a vorbit copiilor, despre statui, bisericii, papagali….???? Pacaliciul asta sta de 5 mandate in Parlamentul Romaniei , sub masca Rutenilor!!! Multi Ruteni la Deva, NU???!!! Ce stat prost este statul Roman!!! L-au umplut de bani pe piticul de la Ruteni!!! Dar pe de alta parte , asa ar trebui sa fie reprezentati si Ungurii!!!…ei nu sunt nici macar partid iar noi nu stim cum sa ne purtam mai bine si mai cu manusi cu ei!!! Suntem un popor slab!!!Daca am merge toti la vot, Ungurimea ar ramane sub pragul electoral!!!..nu suntem Patrioti!!!! DE CE ???…Hai sa fim Romani Patrioti sa scapam de Balamaua UDMR-ista!!!

 • 5 octombrie 2015 la 14:58
  Permalink

  e de-a dreptul penibil si revoltator sa ii dati astuia bulina alba.

 • 5 octombrie 2015 la 15:14
  Permalink

  Cand ii vad poza lui Firczak imi aduc aminte de toate datoriile facute de pe vremea cand el a votat cu doua maini taierea salariilor si impozitarea pensiilor.

 • 6 octombrie 2015 la 18:36
  Permalink

  Dragii mei, sunteţi negri în cerul gurii precum Grivei, maidanezul înfometat de la gara CFR. Sunteţi total pararaleli cu realitatea zilei şi nişte fomişti penibili. Aşa că nu mai lătraţi ca câinii la lună plină. Nu câştigaţi nimic decât eticheta de papagali. Şi nici măcar nu aveţi un penaj adecvat unor papagali. Ha, ha, ha…Deputatul ăsta nu este nici mai bun, nici mai rău ca ceilalţi. Trebuie schimbată clasa politică nu doar unul sau doi dintre ei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.