6 comentarii la „Bulina albă

 • Sa nu exageram!
  Dar de ce sa nu-i fi dat „Bulina neagra”? pentru faptul ca a trebuit sa treaca 6 ani de cind este la conducerea destinelor acestui judet si abia acum a finalizat acest proiect?????

 • Domnule Tavi, daca citesti cu atentie, numai de un an si ceva teatrul a trecut la Consiliul Judetean de la Primaria Deva. Deci, pana atunci n-avea cum sa aloce fonduri pentru lucrarile de la teatru, deoarece nu-i permitea legea.

 • Si as a trecut teatrul de la o administratie la alta ca sa se piarda urma cheltuielilor. Dar eu sunt curioasa sa aflu cat au costat reparatiile. Culoarea din interiorul teatrului e cam tipatoare, parcea este pentru bordel. Sper sa vad piese super.

 • Felicitari !
  Felicitari si pentru 200 Km de drumuri judetene asfaltate.
  Despre politica :No coment :)))

 • Domnule „echidistant „sa nu mai fiti asa „istet”. La primaria Devei a ajuns tot de la Consiliul judetean si nu a stat mai mult de doi ani. Dar pe timpurile acelea , cei 2 Mircea, erau prieteni la catarama si construiau de zor la PNL !!!!Asa ca tot din banii hunedorenilor a fost renovat,interesul il reprezinta de fapt doar cel care a cules „roadele” festivitatilor de inaugurare….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.