Imbulinatii zilei

Bulina albă 30.09.2015

07 Cristian Fodor
Cristian Fodor, managerul Ansamblului profesionist „Drăgan Muntean“ Deva

Pentru dăruirea şi profesionalismul cu care reuşeşte să coordoneze întreaga activitate a ansamblului, tinerii dansatori şi interpreţi din cadrul acestuia fiind tot mai apreciaţi în spectacolele pe care le susţin.

4 comentarii la „Bulina albă 30.09.2015

 • Unde sunt apreciati?!
  La „BALTATA ROMANEASCA” sau la alte manifestari de genul asta, ca la evenimente unde canta artisti recunoscuti pt. talentul lor nu l-am vazut pe FODOR.
  Nu mai trageti de el ca oricum nu scoateti nimic!

 • Vasile tata la Baltata Romaneasca meri tu ma.
  Desi gusturile nu se discuta, te intreb,la ce spectacole „de marca” ai participat matale de te dai mare specialist ?
  Asa e cand au fost parasutati de istorie in Ardeal pea multi constipati.

 • Eu l-am auzit cântând pe Cristi Fodor. Vă spun că nu orice cântăreţ, cu sau fără studii, poate cânta „O sole mio”. Cristi o interpretează magnific. E doar un exemplu.

 • In mod evident Vasile faci un atac la persoana lui Fodor si in acelasi timp jignesti oameni din afara scenei. Te intreb, la nivelul tau de inteligenta de care dai dovada prin ceea ce scrii, daca eu, simplu spectator la, citez – „BALTATA ROMANEASCA sau la alte manifestari de genul asta” sunt mai inferior decat daca as viziona acelasi tip de spectacol cu aceeasi artisti intr-o sala.
  Am cautat daca exista vreun VASILE critic muzical, muzicolog, folclorist sau ceva care sa convinga ca ai o pregatire in domeniu care sa iti permita sa clasifici „evenimentele unde canta artisti recunoscuti pt. talentul lor” si…, si cu siguranta tu, VASILE, nu existi. Lumea in care traiesti este plina de murdaria care te acopera si iti intuneca privirea, altfel ai fi putut vedea si dincolo de rautatea de care dai dovada, ca artisti dintre cei nerecunoscuti de tine, gen FODOR, participa frecvent ca si invitati la evenimente de cel mai inalt nivel.
  In cazul in care la evenimentele unde participi tu, canta artisti recunoscuti pt talentul lor, gen SALAM, GUTA, ADI MINUNE, etc.., cu te afli intr-o mare eroare, dar asta nu te scuza cu nimic pentru modul de exprimare.
  PS: daca nu iti sunt depasite posibilitatile de asimilare a unor informatii, iti sugerez sa urmaresti evenimente petrecute in ultima perioada atat la noi in judet cat si in tara, gen TEBEA, CRAIOVA, CURTICI, acestea fiind probabil doar cateva unde FODOR, a cantat alaturi de alti artisti si cu mandrie ii amintesc pe cei de la noi, HOMORODEAN, OLARI, TOMA, ei fiind doar o parte din din pleiada de artisti care au urcat pe aceleasi scene la aceleasi spectacole.
  De ce au fost invitati, sau de ce a fost invitat si FODOR, te las pe tine „specialistul” sa tragi concluzii.
  PS:
  Am sa urmaresc cu aceeasi placere, ori de cate ori o sa am posibilitatea, spectacole „La „BALTATA ROMANEASCA sau la alte manifestari de genul asta” atat in aer liber cat si in sala, cu artisti nerecunoscuti de catre unii, dar care prin cantecele lor, abordeaza esenta noastra pe aceste meleaguri.
  VASILE, pentru tine exista o bresa in gardul de sarma, nu rata ocazia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura