Imbulinatii zilei

Bulina albă 30.01.2012

Petre Nica, lider sindical al minerilor din Valea Jiului

Pentru propunerea sa, acceptată de administraţia minieră, de a se reduce cu 30 de procente toate salariile şefilor din cadrul companiei huilei, în condiţiile în care acestea erau extrem de mari, iar minele înregistrează pierderi masive.

2 comentarii la „Bulina albă 30.01.2012

  • pai cum sa nu le convina la sefi ca de la salariu de 15000 pe luna o reducere de 30% tot le ramane 1000 pe luna. acum jujan vrea sa fie si popular ca fiind de la pdl stie ca-i fuge scaunul de sub fund.

  • Sorin Gaman este olteanul infiltrat de Marin Condescu in Ministerul Economiei ca sa distrunga mineritul Vaii Jiului (iata declaratia lui Condescu in presa locala din Gorj in anul 2010:Voi face tot posibiul sa opresc activitatea minera din Valea Jiului pentru a avea piata de desfacere de energie electrica la nivel national ca sa nu mai fie nevoie sa stea gorjeni nostri in somaj tehnic) si a facut tot posibilul Condescu cu Sorin Gaman,Maricel Hoara,Ioan Pisc. Sa se inteleaga ca pune bete in roate si Termocentralelor pe huila Mintia si Paroseni (Mihai David,fiind cumparat de olteni prin prietenul gorjean Andrei Maioreanu,cand era director la Hdroelectrica vroia inchiderea acestor doua Termocentrale) sa fie greva generala.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura