9 comentarii la „Bulina albă 24.12.2015

 • 24 decembrie 2015 la 17:15
  Permalink

  uuAAuuu!!! Fantastic,inimaginabil,nemaiantalnit,nemaivazut….a reustit ,in 3 ani si jumatate ,sa termine o baraca rotunda ,de 5 miliarde de lei vechi,si sa renoveze cateva foste dormitoare militare.Asa ,siiiii??!?!?!!Hai sa il luam acasa…..

 • 24 decembrie 2015 la 17:22
  Permalink

  Toate astea realizate in comuna Hărău?
  Pardon, municipiul Hunedoara.
  Mai bine pune lista de investitii madam…

 • 25 decembrie 2015 la 22:11
  Permalink

  In Ajunul Craciunului doua jigodii comenteaza. Orice ar fi facut primarul nu era suficient, putea sa si mute Muntii Alpi.

 • 25 decembrie 2015 la 22:19
  Permalink

  Jigodie esti tu handicapatule!
  Vorbesti de Craciun dar jignesti ca un birjar jegos.
  Ti-a avut cineva treaba? Esti Arion sau Harau cumva?

  M-as bucura sa mute Alpii…ar insemna ca nu mai este prin Romania…macar pana-i muta.

 • 26 decembrie 2015 la 16:01
  Permalink

  Ce importanta are daca sunt Harau sau Arion ? Chiar nu sunt nici unul nici celalat, dar nu pot accepta nemerniciile voastre indiferent de cine este vorba. Cred ca esti un lingau trandafiriu, deci tot jigodie.

 • 28 decembrie 2015 la 10:12
  Permalink

  Ma bucur ca postacii acestia care misuna pe site ca gandacii prin bucatarie au ramas fara…grai. Sunt foarte exigenti cu Arion dar nu pentru ca doresc binele municipiului Hunedoara. Nu. Doresc alt stapan: pe trandafiriul Boboutanu, impotent si incapabil politic. Nu a castigat nici un soi de alegeri in afara celor de partid la nivel municipal. Este de presupus ca nu va castiga primaria decat daca Arion nu ar mai candida. El insusi stie asta deoarece vrea sa asigure planul B. Daca nu castiga primaria sa fie consolat cu un loc eligibil pe liste pentru a deveni parlamentar. Va fi greu, foarte greu. Mai sunt Laurentiu, Cristinel, Natalita, deci la deputati e mai dificil. Poate la senatori ca Campeanu sare din schema. Iata suficiente argumente pentru a-i categorisi drept jegosi nemernici care sustin un impostor politic. Dar nu o fac la modul direct ci pe ocolite.

 • 29 decembrie 2015 la 18:35
  Permalink

  oare mizeria de lucrare de asfaltare de pe str Spiru Haret ati receptionat=o?Nu va e jena de asa o bataie de joc?Presa mesagerului nu vede si partile astea?

 • 29 decembrie 2015 la 19:05
  Permalink

  Felicitări pt lărgirea șoselei la intrare în orașcu toate ca sși acolo asfaltul nu e chiar perfect…

 • 1 ianuarie 2016 la 11:30
  Permalink

  Hunedoreni, fiti multumiti ca nu-l aveti pe Marginean primar, acolo sa vedeti voi cheltuieli anapoda si amenajari ieftine. Vedeti doar iluminatul de sarbatori !!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.