Bulina albă, 20.03.2018

19 martie 2018 | 14 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Iuliu Winkler, europarlamentar UDMR din Hunedoara

Pentru că a fost reînvestit în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a UDMR, ceea ce denotă că etnicii maghiari din judeţ sunt mulţumiţi de activitatea sa în fruntea organizaţiei.

Comentarii (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iony spune:

  Bravo.dar pentru Hunedoara s-au pentru Romania ai făcut ceva?
  Ca nu se vede nimic,tigane!

 2. Attila Hadnagy spune:

  Din câte știm Winkler nu a fost ales primar la Hunedoara. Ai tăi ce-au făcut ? În afară de faptul că au furat fierul vechi de la combinat, NMIC.

 3. Cucuvea spune:

  Doar daca esti primar poti sa faci ceva pentru localitatea natal?
  Europarlamentarii n-au voie sa faca nimic?
  Daca fiecare ar da un exemplu, cat de mic, si ar face cate ceva pentru tara asta, sunt convins ca si cei care doar fura fier vechi vor lua exemplul.
  Cat timp toti cei promovati in pozitii de varf se gandesc doar la interesul propriu nu are ce iesi bine.

 4. Ion Panduru spune:

  @Cucuvea, tu care nu te gandesti doar la tine, ce ai facut concret pentru Hunedoara sau localitatea de unde esti ? Ce exemplu le-ai dat la cei care au furat fier vechi ? Cum s-a concretizat exemplul tau ? Au venit in genunchi la tine sa ii ierti ? Au renuntat la furat si s-au apucat de munca cinstita ? Sunt foarte curios. Daca ai reusit voi initia un comitet prin care sa-ti ridicam o statuie iar patria iti va fi recunoscatoare. Deocamdata, nici identitate nu ai ca sa nu mai vorbim de fapte bune.

 5. torpila spune:

  pentru bacea Atilla Hadnagy Auzi bace !la revolutie in ’89 am trcut pe la nea winkler pe acasă (in spatele fostei cantine ) zic hai in stradă sa terminăm cu comunismul .Zice el :să iasa proști ca eu vreau sa mor pentru altii!Comunismul a cazut IAMSAT unde lucra el sa inchis si sa apucat de inrgistrat casete audio cu un alt cocalar de Cora (radio color hd) că de lucru de unde? Noroc cu UDMR că la prpulsat acum unde e !La fel tot cu unul de la udmr care a fost director la SC MECANICA1 dupa aceea la mecanică 2, le_a pus pe butuci afaceri cu ceva fier vechi de l_au dat ăia afară .După aceea sa angajat mare mahăr la icsh de la da afară si de acolo .Si ce să vezi acum e mare director general la Bucuresti la unica firmă ce produce stîlpi de inaltă tensiune Trăiască udemereul! ADEU DIN BCN.!

 6. Attila Hadnagy spune:

  Chestia cu revolutia ai mai scris-o. In rest esti cam confuz. Sigur, el înregistra casete iar tu le stergeai.

 7. torpila spune:

  nu bace pentru că ai tăi (udmr)și cu ăilalți din psd ați pus Hunedoara pe butuci ! din ce guvernare aț-lipsit voi din 89 incoace că numai după drepturile minorităților sunteți toată ziua de parcă românii ar avea alte drepturi Si nu nu șterg casete De16 ani lucrez strungar la o multinațonală (SEAT) pentru tine dacă ai auzit și am plec at cu contract direct di Ro Văd si din Barcelona ce se infimpla.pe acasaam digi satelit si mă bucur ca nu am antena 1 .2.3 că va_ti prostit de tot cu “românia tv si antenele”care sunt aservite guvernului si implicit udmr (că e parte din guvern)cînd este ceva de supt hop si udemere face majoritatea cu partidul (psd) la guvernare Adeu din Bcn!

 8. Attila Hadnagy spune:

  Raman la parerea ca esti confuz. Si te crezi superior ca esti strungar. Si ai manca unguri pe pita.Si printre unguri sunt si buni si rai, ca in orice etnie. Salut, numai bine.

 9. Cucuvea spune:

  Attila treci pe la casierie.
  Spune 3 lucruri care le-a facut Winkler de cand este europarlanentar.
  Pentru comunitatea lui, tara, judet….pentru cine vrei tu.
  Ceva concret, nu declaratii de presa.

  Panduru…am deja statuie. Multumesc.
  Identitatea mea aici este identica cu a ta. Asa ca n-ai motiv sa mi te adresezi cu superioritate. Era o opinie pozitiva, daca esti ceva mai redus, e greu de inteles.

 10. Viorel spune:

  Ba Cucuvea ia mai dute tu in p…a matii. Papagalule.

 11. Cucuvea spune:

  Haha
  Viorel, doare neuronul?
  Hai mai, chiar atat de greu sa va scremeti si sa scoateti 3 lucruri facute de un europarlamentarn pentru tara in care s-a nascut?
  Va dau eu cateva teme de discutie?
  India, China, Georgia, Ucraina, Rep. Moldova…de tarile astea a avut el grija ca europarlamentar sa se ocupe.

 12. Ion Panduru spune:

  Păcat de tine, Cucuvea. Dacă ai fi doar prost ar fi o realizare.. Ești și rău și, totuși, claxonezi. Sau poate tocmai de aceea.

 13. Pintea spune:

  Cucuvea a pus o intrebare pertinenta si voi ati sarit sa-l injurati si sa-l jigniti.
  Aveti dreptate! Cum isi permite prostul/proasta sa intrebe cum isi justifica activitatea un europarlamentar.
  Vai de tara asta!

 14. Ion Panduru spune:

  Pintea, nu așa a fost întrebarea. Dacă era așa era foarte bine, pertinentă și justificată. A cerut să se înșiruie trei lucruri concrete făcute pentru Hunedoara de europarlamentar. Scuze, dar e cu totul altceva. Europarlamentarii, de oriunde, au o serie de rigori de respectat. Știți că unul sau altul din europarlamentarii români nu a fâcut-o ? De exemplu, Corina Crețu, comisar european ce face concret pentru București de unde este ea ? Nu face nimic pentru că nu are căderea să facă. Rămân la părerea că domnul…Cucuvea (Sic!), este negru în cerul gurii precum Grivei, un câine de pripas.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 20.03.2018

Vorbesc cârcotaşii că o duduie de la o instituţie de stat rămasă acolo de mai multă vreme, deşi nu are...

Apa Prod SA Deva: Către redacţia MESAGERUL HUNEDOREAN

În urma acuzaţiilor aduse de liderii judeţeni ai PNL Hunedoara în conferinţa de presă din data de 15 martie 2018,...

Porţi deschise la Apa Prod SA Deva

Operatorul regional Apa Prod S.A. organizează, în data de 22 martie, Ziua porţilor deschise, acţiune care marchează Ziua Mondială a...

Închide