FlashPolitica si administratie

Bugetul Devei a fost adoptat

Sorina Popa

Scandal mare, ieri, la şedinţa Consiliului local Deva, pentru aprobarea bugetului municipiului. Altădată prieteni şi parteneri la conducerea primăriei, primarul Devei Mircia Muntean şi consilierul Florin Oancea şi-au aruncat vorbe grele unul altuia.

„Să-şi ceară scuze domnul Oancea, pentru că declară în presă că primarul Devei nu a făcut nimic pentru locuitorii din Bârcea Mare. Însă, el nu ştie că Bârcea Mare nu aparţine de Deva, ci Bârcea Mică. Vreau să-şi ceară scuze public”, a spus primarul Devei, Mircia Muntean.
Se pare că singura problemă cu bugetul municipiului pentru acest an au fost mai multe parcări din Deva. Ca de obicei, consilierul local PSD Vasile Ţonea a fost nemulţumit de bugetul municipiului, având un amendament legat de parcările respective, pentru care trebuie să se achite 900.000 de lei.
Viceprimarul Marcel Morar le-a spus aleşilor locali nemulţumiţi de buget, că el a fost supus dezbaterii publice şi a fost postat pe site-ul Primăriei Deva. Cu toate aceste certuri şi controverse, în final, bugetul pentru anul 2011 al municipiului Deva a fost adoptat de aleşii locali.

One thought on “Bugetul Devei a fost adoptat

  • Mircia Muntean a facut mult pentru Deva.Acest Oancea ce a facut?Doar ca e un biet catel ce fuge dupa cate o faramitura de la un stapan la altul.Firma Dariane,vila,autoturismele de lux si banii provin din asemenea faramituri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.