Brokeriţa hoaţă a făcut apel la sentinţă

Cristina Ghenea

Brokeriţa Adriana Constantin (foto) nu se lasă. După ce magistraţii Tribunalului Arad au condamnat-o la 10 ani de închisoare, deveanca a atacat hotărârea prin apel.
În urmă cu o săptămână, instanţa a pronunţat sentinţa în dosarul în care Adriana Constantin este judecată din 2009 pentru înşelăciune, fals în înscrisuri şi delapidare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Arad, Diana Dărăban, hotărârea magistraţilor poate fi atacată prin apel de către oricare dintre părţile implicate în dosar, în termen de 10 zile de la comunicare. Până în prezent, au fost depuse cinci apeluri. „Inculpata, DNA-ul şi încă trei părţi civile au declarat apel. Pentru judecarea apelurilor, dosarul va fi preluat de magistraţii Curţii de Apel Timişoara”, a precizat Diana Dărăban.
Reamintim că în calitate de director al SSIF Broker SA, filiala Deva, Adriana Constantin a înşelat aproximativ 300 de persoane, prejudiciul creat fiind de peste două milioane de euro. Pe lângă cei 10 ani de închisoare, la care au condamnat-o, magistraţii Tribunalului Arad au mai hotărât şi ca firma SSIF Broker SA, în solidar cu inculpata, să despăgubească părţile vătămate implicate în dosar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.