EvenimentFlash

Brokeriţa Adriana Constantin a fost arestată

01  SEDIU BROKER news_img_119837_85509

 

Sorina Popa

Brokeriţa Adriana Iuliana Constantin (medalion), fost director al Sucursalei Deva a SSIF Broker SA Cluj (foto mare), a fost arestată pentru 29 de zile, fiind acuzată de infracţiunile de înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.


Prejudiciu de aproape 10.000.000 de lei
Este cunoscut deja cazul Adrianei Constantin, care a reuşit, timp de câţiva ani, să înşele sute de hunedoreni, printre care poliţişti, procurori, judecători, directori de firme, care au investit prin intermediul ei sume importante de bani la bursă. Până acum, nu toţi cei păgubiţi de deveancă au făcut plângeri la Poliţie, însă au acţionat-o în judecată, ca să-şi recupereze sumele imense pierdute. Dosarul este instrumentat de mai multe luni.
Potrivit anchetatorilor,„în perioada 2005-2008, în calitate de director al sucursalei Deva a SSIF Broker SA Cluj-Napoca, inducând în eroare persoane care intenţionau să investească pe piaţa financiară, Adriana Iuliana Constantin a întocmit în fals, clienţilor portofolii şi le-a eliberat chitanţe pentru sumele primite cu titlul de investiţie, fără a le înregistra în evidenţele contabile. Astfel, ea a pus la punct un mecanism financiar, prin care sute de persoane au fost induse şi menţinute în eroare cu privire la calitatea acestora de investitori, în realitate, banii fiind însuşiţi de inculpată. Prejudiciul, raportat la părţile vătămate identificate până în acest moment, se ridică la valoarea de 9.427.487 de lei”.
Frauda de la sucursala din Deva a Broker SA Cluj a ieşit la iveală, după ce un client a descoperit că a fost păgubit şi a reclamat conducerii societăţii clujene, neregulile din Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura