BREAKING NEWS. Percheziții ale procurorilor DNA la CJ Hunedoara și în alte locuri din județ!

10 februarie 2015 | 4 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

       Prefectura-4131-773x1030Potrivit unui comunicat al DNA, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

      În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, se precizează, în comunicatul DNA..

    Surse juficiare precizeqază că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, în această dimineață de marţi, la Consiliul Județean Hunedoara. Percheziţii au loc şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. Se pare că procurorii anchetează fraudarea concursului de ocupare a unui post de director.Potrivit acelorași surse judiciare, procurorii fac percheziţii în mai multe birouri, printre acestea numărându-se în care îşi desfăşoară activitatea Corpul de Control al fostului preşedinte Mircea Moloţ, la Arhivă şi la Serviciul Administraţie Publică Locală. Percheziţii au loc şi la domiciliul unor angajaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara. Vom reveni cu amănunte. (Mircea Crivăț)

   

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  Astea sunt doar citeva functii ocupate de slugile lui molot. Mai sunt multe. Aveti mult de munca cei de la dna cu acest infractor de molot. Nu putea sa comita atitea infractiuni fara ajutorul celor mentionati mai sus.cind erau reclamatii depuse impotriva lui molot ori nu se inregistrau ori se solutionau in favoarea lui molot.

 2. florin spune:

  La puscarie cu molot si acolitii lui. Si averile confiscate.

 3. florin spune:

  Toate examenele pt ocuparea functiilor importante din judet au fost fraudate de molot. Si seful de la dga costea viorel este tot sluga lui molot si a lui liviu dumitru.

 4. Echilibrium spune:

  Florineee esti simpatizantul Elenei Udrea ?
  Lasa tata gargara, dute la DNA si fa plangeri, daca stii ceva cu adevarat, cu probe, crede-ma sunt mult mai utile (tuturora).
  Chestii de asta – vorbe, fara probe, sunt egale cu ZERO.
  Oricum DNA ul e foarte ocupat acum. Ce vezi tu e partea vazuta a ICEBERGULUI. Acum se lucreaza Nistor, Marica, Harau, Vochitoiu.
  Si inca ceva, ura nu face bine. Si dreptatea trebuie facuta echilibrat.
  Capat in Romania nu are, ca mama hotilor e permanent insarcinata.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica: Loteria bonurilor va aduce o scãdere consistentã a evaziunii fiscale

Noua Ordonanţă a Guvernului privind organizarea unei Loterii a bonurilor fiscale a adunat păreri pro şi contra, ţinând cont că...

Dorin Gligor se menţine pe poziţii: „Voi schimba cu orice risc felul în care a fost condus CJ Hunedoara”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Dorin Gligor (foto), care are în prezent şi atribuţiile preşedintelui instituţiei, anunţa în urmă cu...

Declaraţie de presă a deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Pretenţiile FMI nu pot fi mai presus de interesele românilor

Guvernul a decis că Scrisoarea de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional nu se semnează. Solicitările instituţiei internaţionale ar afecta vieţile...

Închide