Brădeanul Constantin Brînzoi, campion mondial la aeromodelism

28 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Legitimat la CS Aurul Brad, în cadrul secţiei de aeromodelism, Constantin Brînzoi a devenit campion mondial în cadrul competiţiei organizată în acest an în California -SUA. Sportivul brădean s-a întors acasă vineri, 25 octombrie 2019, cu trofeul şi medalia obţinute la competiţia mondială.

Trofeul cucerit la întrecerile din Statele Unite este transmisibil, acesta fiind confecţionat în anul 1950 şi de atunci se montează pe soclul acestuia plăcuţe inscripţionate cu numele câştigătorilor, ţara de provenienţă a campionilor mondiali şi locul unde s-a desfăşurat competiţia. Începând din anul 2019 va fi inscripţionat pe acest trofeu şi numele Constantin Brînzoi-România.
Aeromodeliştii de la Aurul Brad au obţinut de-a lungul timpului numeroase trofee la competiţiile interne şi internaţionale iar acest ultim trofeu obţinut încununează munca depusă de tinerii brădeni în cadrul acestei secţii sportive.
Constantin Brînzoi a fost transferat la Aurul Brad în urmă cu opt ani de la Clubul Sportul Studenţesc, este legitimat şi activează în cadrul Clubului Aurul Brad, fiind selectat în lotul naţional de aeromodelism al României.
Împreună cu Adrian Maxim, antrenor, preşedintele secţiei aeromodelism şi cu Valentin Verdeş, preşedintele Clubului Sportiv Aurul Brad, sportivul brădean a fost primit şi felicitat, în numele administraţiei locale şi al întregii comunităţi brădene, de Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Jiul Petroşani se menţine în frunte

Trei jocuri din această etapă, ultima din turul de campionat, s-au dovedit a fi importante prin prisma spectacolului, dar şi...

Răchitova: drum finalizat şi lemn de foc asigurat

În comuna Răchitova s-a trecut la pregătirile pentru prima zăpadă. Poziţionate la înălţime, unele sate trebuie puse la punct din...

Justiţiabilii hunedoreni vor fi citaţi prin e-mail

Comunicarea tradiţională, în format de hârtie, cu justiţiabilii va fi înlocuită, treptat, din 1 decembrie, la nivelul instanţelor din circumscripţia...

Închide