Braconierul urmărit de jandarmi era vânător

23 ianuarie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

În baza informaţiilor furnizate de jandarmii montani, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara l-au descoperit pe braconierul despre care am scris în ediţia precedentă.
În urma anchetei făcută de poliţişti s-a stabilit că braconierul este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Vaţa de Jos, membru vânător şi posesor de permis de armă. Astfel, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, vânătorul braconier alături de un vecin în vârstă de 37 de ani au mers în Fondul Cinegetic Tomeşti, unde a împuşcat un căprior (foto). Poliţiştii i-au luat arma şi 11 cartuşe pentru expertiză, iar vânatul împuşcat va fi supus unei analize de specialitate. Braconierul a fost urmărit de o patrulă de jandarmi montani din Vaţa de Jos, după ce militarii au observat un autoturism de teren care circula cu luminile stinse în toiul nopţii. În momentul în care a văzut patrula, braconierul a aruncat căpriorul împuşcat şi a părăsit zona. Anul trecut, poliţiştii hunedoreni au cercetat 26 de persoane pentru fapte de braconaj cinegetic.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Iosif spune:

    deci vanatorul era braconier sau braconierul era vanator?!

  2. Alex spune:

    Dar voi va prindeți unul pe altul ? Hoț pe hoț? Acum cine mănâncă cerbul ? Scârbit maxim de hoți țări

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pedofilul din Deva vrea să-i fie revizuit dosarul

Cererea de revizuire a fost depusă zilele trecute la Tribunalul Hunedoara şi va fi luată în discuţie peste o lună...

Şi-a pus capăt zilelor

Un bărbat de 73 de ani, din Hunedoara, a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a aruncat de...

A făcut infarct la volan

Un bărbat care conducea autoturismul pe drumul dintre localitatea Balşa şi Orăştie a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat...

Închide