Boxeri de la Orăştie, pe podium la naţionale

15 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Desfăşurate recent în Sala Polivalentă din Brăila, întrecerile Campionatului naţional de box pentru juniori (cea mai mare competiţie pentru juniori din România în acest moment) au adus confirmări pentru sportivii de la nou înfiinţata secţie de la CSM Dacia Orăştie 2010.

Tinerii sportivi Ulis Samir Maradin (categoria 54 kg) şi Andrei Ilie Pietroi (categoria 57 kg) au câştigat la întrecerile de la Brăila medaliile de argint, iar Adelin Brănişcan a obţinut medalia de bronz la categoria 66 kg.
De remarcat că în acest an componenţii secţiei de box de la Orăştie au participat la Campionatele Europene din Georgia, de la Tbilisi, iar Sebastian Maradin şi Marian Pietroi, care au evoluat la categoriile de cadeţi, s-au clasat între primii 10 sportivi la categoriile lor de greutate.
Secţia de box de la CSM Dacia Orăştie 2010 a fost înfiinţată în luna mai 2017 şi după cum se vede, aduce de acum succese remarcabile pentru sportivii legitimaţi la acest club.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cărbunarii au dat buzna în Mina Vulcan

Cinci tineri din municipiul Vulcan sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi în perimetrul Exploatării Miniere Vulcan, de unde...

Un alt şofer drogat descoperit de poliţişti

Încă un tânăr a fost prins la volan după ce s-a drogat. Şi de această dată s-a întâmplat în Hunedoara,...

Fiindcă era băut bine, a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Zam, care conducea un autoturism pe DN68A, pe raza comunei Lăpugiu de...

Închide