Borbeanu şi Moş, propuşi viceprimari ai Devei

18 noiembrie 2011 | 11 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ceea ce era de aşteptat, s-a întâmplat. Liberalii deveni au cedat, în sfârşit, în favoarea PSD Deva, un post de viceprimar al reşedinţei de judeţ. Astăzi, este convocată o şedinţă de CL Deva, pentru schimbarea celor doi viceprimari excluşi din PNL şi înlocuirea lor cu Sandu Borbeanu (foto stânga), din partea PNL, şi cu Ovidiu Moş (foto dreapta), din partea PSD.

Întâlnirea de seară la PSD
Ieri, liberalii de la Deva, întruniţi într-o şedinţă urgentă, au votat în unanimitate, ca Sandu Borbeanu să ocupe funcţia de viceprimar al municipiului Deva, după ce Florin Oancea a renunţat la nominalizare. Totodată, liberalii au mai hotărât şi să cedeze una dintre cele două funcţii social-democraţilor. În aceste condiţii,  social-democraţii deveni s-au întâlnit aseară în şedinţă de Birou Executiv, ca să voteze cine va fi al doilea viceprimar al Devei. În urma votului, s-a decis ca Ovidiu Moş să fie viceprimarul pesedist al municipiului. Moş, a fost votat de 14 membri, în timp ce contracandidatul său Florian Ghergan a primit doar trei voturi. Oricum, este o victorie mare pentru pesedişti, care din mandatul 2000-2004, nu au mai deţinut o asemenea funcţie în cadrul Primăriei Deva.
Aşadar, astăzi, urmează ca Marcel Morar şi Cosmin Costa să fie schimbaţi din funcţii. Primarul Devei a declarat, ieri, că dacă Sandu Borbeanu va fi ales viceprimar, nu îl va accepta. „Nu pot să accept un om care are o condamnare la puşcărie de un an şi jumătate. În schimb, celui de la PSD îi voi da toate atribuţiile care i se cuvin unui viceprimar”, a declarat Mircia Muntean.

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. bucurescii bradului spune:

  au figuri de oameni inteligenti, bravo!!! i-o fi ales dupa dungile rosii depe cravate, ca sa se asorteze cu dunga rosie din buletin a primarelui!!!

 2. Cornel spune:

  Ce se intampla cu OANCEA ,a trecut la UNPR?

 3. augustin spune:

  Nu trebuie sa aibe cazierul curat ,cand este viceprimar ,peste tot se cere cazierul ,Borbeanu a fost condamnat,cum poate sa puna Molot, un condamnat viceprimar ,doar pentru ca au impreuna oii

 4. ' spune:

  Oancea manelistul ,a fost trimis sa cante la alta masa ,nu a renuntat ,vulpea cand nu ajunge sa struguri spune ca sunt acri, a fost lucrat de prietenii din pnl azi maine va fii dat afara , nu va ajunge nici consilier local dupa alegerile din 2012,zarurile au fost aruncate

 5. ion spune:

  Dara la alegerile locale trecute, cand liberalii in frunte cu Mircia, Molot, Rusanu s.a. se laudau cu cea mai tare si competenta echipa din judet, echipa care-l includea si pe Borbeanu, nu au stiut ca a fost condamnat cu suspendare? Cam fariseic se exprima domn primar.

 6. anonim1 spune:

  Deci in sfarsit primarul nu mai face ce vrea el in CL ca si pana acuma si de aia ii este ciuda ca i-au schimbat si vicepriamri si pe cei 4 consilieri

 7. ROXY spune:

  Please, give me a break! Borbeanu? Are you kidding me?!!Wow!!! Crazy world!

 8. dinu florian spune:

  FELICITARI! lui MIRCEA IOAN MOLOT! Un “adevarat” liberal, care, conform articolului din REPLICA HD din 19- 25 iulie 2007 scris de Monalise HIHN (actualmente angajata a acestuia la postul HD-TV), se pare ca a mai fost in Partidul Republican si Partidul Democrat Agrar din Romania, evident si in PCR,a reusit cu maiestrie, sub binecuvantarea lui Crin Antonescu, sa transforme o primarie liberala 100% (DEVA), intr-una de doar 33%!!! Si inca ce persoana plina de “calitati” a desemnat ca sa-i reprezinte pe liberali!?! Probabil, Borbeanu este noua imagine a PNL-ului! Preocupat numai de orgolii si de interese personale (si nu de interesele cetateanului, asa cum aclama de cate ori are ocazia), acest conducator suprem, MOLOT, va conduce cu succes PNL-ul pe traiectoria PNTCD-ului! Ce n-a reusit actuala putere sa faca cu liberalii, a reusit acest MOLOT! Probabil va fi decorat si de cei de la centru, mai ales ca trendul PNL-ului, sub conducerea acestuia, reprezinta imaginea sagetii, dar cu varful in jos, tinand cont de faptul, ca, pentru alegerile locale de la anul, liberalii stau pe tusa, in favoarea PC-ului lui Voiculescu! Extrem de trist dar cat se poate de adevarat, este inceputul sfarsitului pentru liberalii deveni! Nu ne-ar mira sa auzim ca MOLOT, dupa ce va termina PNL-ul, va trece la alt partid, unde sa-si exercite veleitatile de mare conducator! Doar este un traseist politic!
  Sunt cu adevarat, momente foarte triste pentru liberalismul devean!

 9. Cocosel spune:

  sa fie bine veniti

 10. tavi spune:

  Misto !!!
  Singe proaspat la “circul de stat Deva”(Primaria municipiului)

 11. anonim spune:

  Bine ca au pecat trantori care nu au facut nimica inafara de dormi in papuci statului la primarie, bine ca au venit oameni capabili care se vor ocupa de buna stare a cetatenilor din deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi în flagrant

Fosta staţie de sortare silozuri din Teliucu Inferior a fost prădată din nou de hoţi. Doi bărbaţi au fost prinşi...

Vor avea brãdenii şi crişciorenii cãldurã în locuinţe?

Primăria Crişcior nu mai poate face faţă cheltuielilor generate de asigurarea agentului termic pentru liceul din localitate şi nici pentru...

Spitalul din Lupeni intră în modernizare

Spitalul Municipal din Lupeni este la un pas de a obţine o finanţare de 20 de milioane de lei, prin...

Închide