Bomba sexy de pe listele electorale ale PRM Petroşani

13181131_1330278497002253_129945206_n  Maximilian Gânju

PRM Petroşani are pe lista de candidaţi o tânără lipsită de inhibiţii, care nu doar că a ”reînviat” organizaţia, ci şi interesul votanţilor de sex masculin. Ipostazele sexy în care apare tânăra candidată nu-i asigură locul în legislativul din Petroşani. Cert este însă că-i vor aduce multe voturi, mai ales după ce imaginile fierbinţi au ajuns în presa locală.

Liderii PRM Petroşani au promovat în alegerile locale o bombă sexy, o tânără cu forme apetisante, care suscită interesul bărbaţilor. Aceştia recunosc deschis că au avut un scop. Chiar dacă tânăra ar putea fi judecată de o parte a alegătorilor, mulţi i-ar putea da votul pentru curajul de a arăta cu ce a înzestrat-o ”mama natură”.
Tânăra aspirantă la o funcţie de consilier local se numeşte Andreea Alina Necoară (foto) şi, pe lângă politică, mai este pasionată de sport, respectiv de alpinism, dar este şi o fată modernă fără inhibiţii. Programul său electoral este neimportant în comparaţie cu fotografiile în ipostaze provocatoare, instantanee pe care le are în portofoliul de pe pagina sa de Facebook. În plus, PRM Petroşani şi consiliera sexy se află pe buzele celor mai mulţi bărbaţi din ”capitala” Văii Jiului, ceea ce este o ”promovare” pe care nu o puteau atinge fără ajutorul tinerei. Organizaţia de partid a primit o serie de cereri  de înscriere în partid de la simpatizanţii care vor să fie colegi cu provocatoarea candidată.
”Cei de la Bucureşti voiau să ne desfiinţeze, că nu mai avem membri. După ce au apărut în presă fotografiile, am primit o mulţime de cereri de înscriere în partid. Colega noastră n-a făcut nimic rău, nu e nimic nemaivăzut. Sper să rămână în partid, să candideze, pentru că are susţinerea noastră”, spun liderii PRM Petroşani.

5 comentarii la „Bomba sexy de pe listele electorale ale PRM Petroşani

 • 12 mai 2016 la 21:02
  Permalink

  Hei Theo, ma apostrofai pentru matematica mea. Iata unde a ajuns asa zisa doctrina nationalista. Nu conteaza cine e pe lista, voturi sa iasa. De nationalism e nevoie, chiar nevoie acuta dar nu de hahalere care sa peroreze la nesfarsit si sa vina cu astfel de propuneri.

 • 12 mai 2016 la 21:05
  Permalink

  Dupa Deva este al doilea esec rasunator. Iar cei din Petrosani chiar frizeaza ridicolul.

 • 14 mai 2016 la 14:49
  Permalink

  Cam frustrati comentatorii de mai sus.E o fata fromoasa care are o optiune politica.Felicitari domnisoarei si PRM-ului.

 • 14 mai 2016 la 15:52
  Permalink

  Daca puneti mai multe poze d’astea imi fac mutatie la Petrosani.

 • 14 mai 2016 la 16:42
  Permalink

  Felicitari pentru ce ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare