FlashSport

Bogdan Apostu a stat 10 ore în arest, în Israel

11 x 1 apostu are probleme cu viza de intrare in Israel

Ciprian Marinuţ

 Fost jucător la Corvinul, UTA şi Farul, fotbalistul român Bogdan Apostu, în vârstă de 27 de ani, a fost reţinut, ieri, de Poliţia de Frontieră din Israel şi a stat 10 ore în arest, pe motiv că are probleme cu viza de muncă.

Cel mai greu moment din viaţă
Fotbalistul a fost până luni în cantonament la Braşov cu noua sa echipă din Israel, Bnei Sakhnin, însă, în momentul în care s-a întors în Israel, el a fost reţinut de Poliţia de Frontieră. Sportivul hunedorean a aflat cu surprindere că echipa la care joacă nu a rezolvat în timp formalităţile legate de viza de muncă şi a fost dus într-o celulă, unde i s-au ridicat telefoanele, ceasul şi alte bunuri, fiind reţinut 10 ore. „Au fost cele mai grele 10 ore din viaţa mea. Acum, mă întorc acasă şi voi sta în ţară, până când se va rezolva problema cu viza. Nu e normal să se întâmple aşa ceva la acest nivel”, a declarat jucătorul.

Are contract pe trei sezoane
Bogdan Apostu a semnat, în această vară, un contract pe trei sezoane cu gruparea israeliană Bnei Sakhnin, unde a mai jucat în urmă cu doi ani. Acesta va avea în Israel un contract de 150.000 de euro. Fostul jucător de la Corvinul, UTA şi Farul a mai avut o ofertă concretă de la Hapoel Haifa, dar a ales Sakhnin, pentru că gruparea de acolo s-a calificat în Cupa UEFA, în urmă cu doi ani. Jucătorul este cunoscut în Israel şi crede că nu mai are nevoie de acomodare. Nyiregyhaza, din Ungaria, este echipa cu care Apostu mai avea doi ani de contract şi de unde gruparea din Israel l-a cumpărat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura