Biserică spartă de patru tineri din Valea Jiului

6 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Patru suspecţi de furt din biserică au fost prinşi în urma unei razii organizate de poliţişti pe raza oraşului Uricani. Anchetatorii au dat de urma celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, toţi din Uricani, şi-i cercetează pentru furt.
Aceştia au furat dintr-o anexă a bisericii neoprotestante din Uricani aparatură electrică în valoare totală de 1.000 de lei. Bunurile au fost găsite la locuinţele tinerilor şi predate lăcaşului de cult. Cei în cauză sunt cercetaţi penal pentru furt.
Tot la finele săptămânii trecute, doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru furt. În acest caz este vorba de tăiere ilegală de lemne iar aceştia au fost prinşi în flagrant în pădurea satului Ţărăţel. „Un echipaj de intervenţie însoţit de personalul silvic s-a deplasat către zona indicată şi a identificat pe drum, în satul Ţărăţel, doi bărbaţi, în vârstă de 30 şi, respectiv, de 35 de ani. Cei doi, folosind un minitractor şi o semiremorcă artizanală, neînmatriculată, transportau mai multe fire de arbori de esenţă salcâm (cantitatea estimată fiind de doi metri steri), tăiate şi sustrase ilegal“, a informat IPJ Hunedoara. Lemnul furat a fost confiscat iar suspecţii sunt cercetaţi atât pentru tăiere ilegală de arbori, cât şi pentru tractarea unei remorci neînmatriculate, pe drumurile publice. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 1

Doi morţi şi mai mulţi răniţi pe drumurile din judeţ

O tragedie a avut loc, vineri, pe DN 66, pe raza localităţii Băcia, iar victimele sunt un bărbat de 51...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. ÎN CĂUTAREA LUI DUMNEZEU

Tocmai citesc o carte (din punctul meu de vedere o mare mizerie!!!) scrisă de un „guru” autohton extrem de venerat...

Închide