Biroul Politic al ALDE Hunedoara a fost dizolvat, dar Moloţ rămâne preşedinte

10 iulie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mircea Moloţ (foto) rămâne preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, deşi biroul politic judeţean a fost dizolvat, la fel ca şi celelalte din judeţele unde rezultatele la alegerile europarlamentare au fost sub pragul electoral de 5 la sută.

Conducerea centrală a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu a decis să dizolve 37 de Birouri Politice ale organizaţiilor judeţene care nu au reuşit să obţină peste 5 la sută la europarlamentare. În aceste condiţii, şi ALDE Hunedoara, cu un scor de 4,7 la sută, a trebuit să se supună hotărârii centrului.
Însă, Mircea Moloţ rămâne preşedintele filialei judeţene a ALDE. Călin Popescu Tăriceanu a spus ieri că unii membri nu s-au implicat în campania electorală pentru Parlamentul European şi de aceea ei trebuie să lase locul altora, care vor să muncească pentru partid.
Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că astăzi va convoca vechiul birou politic. ”Preşedintele organizaţiei, adică eu, va numi noul Birou Politic Judeţean ALDE. Unii membri din actualul birou vor rămâne, alţii nu. Vom face o analiză serioasă a muncii din campania electorală pentru Parlamentul European. Până luni, 15 iulie 2019, vom avea un nou birou de conducere”, a declarat Mircea Moloţ.
Pe de altă parte, acesta a afirmat că în mod sigur Călin Popescu Tăriceanu va candida la alegerile prezidenţiale. ”Am stabilit şi cine va fi şeful campaniei electorale ALDE pentru Palatul Cotroceni. Este Daniel Chiţoiu”, a adăugat liderul judeţean al ALDE.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marcel spune:

    Tocmai gunoiu asta de Moloz trebuia schimbat. Din cauza lui si a militianului_torționar goga dan iosif a luat ALDE sub 5 la sută. Prost e si Tăriceanu asta. Cu molot in frunte ALDE va lua 3 la sută.

  2. Grigore spune:

    Cînd îl văd pe acest gunoi de Molotov parcă îl văd pe dracu îmi vine să vomit.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Actriţa Nicoleta Bolcă revine la conducerea teatrului din Petroşani

Actriţa Nicoleta Bolcă (foto) revine la conducerea Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroşani, după ce ar fi obţinut cel mai...

Inter Petrila se reuneşte săptămâna viitoare

Echipele din Valea Jiului nu au decis încă adunarea pentru reluarea pregătirilor în ceea ce priveşte campionatul din Liga a...

„Cupa Cetăţii“ la lupte pe nisip

În acest sfârşit de săptămână la Deva se va desfăşura o nouă ediţie a „Cupei Cetăţii“ la lupte libere pe...

Închide